fredag 8. april 2022

2006 Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT COLLECTION SERIES

  •  






THE ILLUMINATI'S GLOBAL BABYLONIAN BLACK MAGIC SYSTEM (Fritz Springmeier)

  • Av Fritz Artz Springmeier

    (19 MAR '22)

    Dette er en generell undersøkelse av noen komponenter i Illuminati-banksystemet. Verdens utviklende finansielle system av systemer spiller en dominerende rolle i å kontrollere verden og påvirke hver enkelt av oss daglig. Målet mitt med dette innlegget er å gi deg nyttig, relevant og forståelig informasjon om World Financial System of Control.


    Hvis man studerer hvordan banksystemet rett og slett skaper penger ut av løse luften, deres komplekse system for å gjøre dem rike og kontrollere resten av oss, er det ganske bemerkelsesverdig. Metodene deres er som svart magi. En banks svikt lar fortsatt systemet være på plass.


    BYEN. Stor-London har et globalt mektig finansområde kalt "byen". Det er en uavhengig by som i utgangspunktet ligger innenfor området til de gamle romerske murene. Denne byen i en by gis nesten fullstendig frihet til å forfølge sine egne interesser. Den har børser, en fremtids- og opsjonsbørs samt andre børser. Den har ulike typer banker. Det har også mange advokater og regnskapspersonell. De opererer som de vil, og under første verdenskrig fortsatte de forretninger som vanlig med sentralmaktene (Tyskland og Østerrike) i to år inn i krigen.


    På samme måte, bortsett fra høyprofilerte transaksjoner som ble forsinket, var det for byen business as usual under Falklandsøyene. krig med Argentina.

    NASJONAL OG INTERNASJONAL KONTROLL. Alle verdens nasjoner (med mindre unntak som Panama og Monaco) har sin egen sentralbank, for eksempel: Federal Reserve (USA), Central Bank of Russia (Russland), People's Bank of China, National Bank of Ukraine, (Central) ) Bank of Japan, Bank of England, Bank of France og Deutsche Bundesbank (Tyskland).


    Illuminatis BlackRock kontrollerer verdens beste banker, for eksempel: Wells Fargo, HSBC, Barclays PLC og Deutsche Bank.


    I G10 har sentralbankmennene ofte jobbet for Illum.s IMF eller OECD (Org. for Eco. Coop. & Development). Russlands nåværende sentralbanksjef (chrm/pres.) Elvira Nabiullina ble valgt ut til Yale Univ.s World Fellowship Program "for å gi avansert global lederopplæring" ved Yale. Husk at Russland har de samme Illuminati-politiske planleggingsgruppene som USA


    En Who's Who av sentralbankfolk deltar årlig på en Federal Reserve-konferanse i elitegjemmestedet Jackson Hole, WY. Så de ser hverandre absolutt en til en til forskjellige tider. De samarbeider med hverandre og internasjonale Illuminati-organisasjoner som Verdensbanken og IMF.


    Disse sentralbankmennene utsteder og kontrollerer sin nasjonale valuta. De samler inn penger til myndighetene sine. (Merk hvor mye makt det gir dem over deres regjering!) De europeiske politikerne overga Maastricht-traktaten som etablerte ECB i 1991 til Illuminatis bankfolk for å opprette.


    Å ÅPNE DØREN TIL GLOBALISERING ER OFTE Å LÅSE OPP DØREN TIL EN SKREKK. Verden har gått over til en gjensidig avhengig global økonomi. Etter hvert som land har åpnet opp og sluttet seg til denne globale økonomien, har de blitt fortalt at store ting ville resultere av det. I stedet spredte ofte ghouls av fattigdom og sosial uro seg over deres nasjoner.


    Hva bringer på disse spektakulære? Gjentatte ganger ender sentralbankene opp med å skylde på myndighetene deres. for å være for liberal og for slappt banktilsyn, dvs. ikke følge dem nøye nok. (Dette er som gutten sa at det er morens feil at han kom inn i kakeglasset, fordi hun dro hjemmefra og ikke så på, og mamma hadde ikke sagt noe om informasjonskapsler.)
    I '82-'83 var Chile den første lille globaliseringskrisen. Mexico var den første store katastrofen fra globaliseringen, som de kalte Tequila-krisen i '94-'95. De devaluerte pesoen 20.12.94. Stadiene, som fører til katastrofe og devaluering av ens nasjonale valuta ved å åpne døren til globalisering, er som følger:


    • Det oppstår et gap mellom offentlige utgifter og skatter
    • Banksystemet svekkes
    • Rentene heves
    • Folk blir usikre på investeringer
    • Det er en nedgang i utlåns- og formuesverdier
    • Endelig en valutakrise. Små eller fattige nasjoner er ikke i stand til å forsvare sine valutaer, og alle ønsker å dumpe valutaen sin og bankene deres går i stykker. (Et eksempel er Argentinas valutakollaps 6. januar 2002.)


    LEKER MED DJEVELEN. Jeg fant det interessant at CFR i 2006 la ut en bok om en hersker i et fattig land som arbeider med djevelen for å trykke opp en nasjonal valuta, og deretter manipulere økonomien hans. Navnet på boken var: Playing Monopoly with the Devil: Dollarization & Domestic Currency in Developing Countries.
    Jeg føler ofte at det er demoniske krefter tilført i slike systemer. Så hvor begynte all denne bank- og pengekontrollen. Når jeg kommer i gang med litt historie, husk Illum. er fortsettelsen av mysteriereligionene.


    SKAPE RIKDOM. De mystiske religionstemplene var de opprinnelige bankene og depotinstitusjonene, for eksempel i tidlig Roma fungerte Juno Monetas tempel som en bank.


    ELITE ITALIANSKE BANKER. Etablert av elite Illum. som Medici-familien begynte disse første handelsbankene på 1200- til 1400-tallet. Italienerne hevder å ha den eldste banken som startet i 1472. En Medici-bank i 1463 hjalp venetianerne med å handle med engelskmennene. De flyttet penger med gebyrer som fungerte på samme måte som renter i dag, fordi den katolske kirken forbyr rentetaking. (I dag fungerer 250 islamske banker på lignende måte, og har komiteer for å sikre at de forblir sharia-kompatible.)


    BERENBERG-GOSSLER FAMILIEBANK. To brødre fra Antwerpen, Belgia startet denne handelsbanken i 1590. Det er ikke bare verdens eldste handelsbank, men familien har i det stille vært en Illuminati-blodlinje. Denne familien skapte forgjengeren til Deutsche Bank.
    Bare ett eksempel på familien: Baron Cornelius von Berenberg-Gossler (1874-1953) som er en etterkommer av en amerikansk bankmann/Illum. medlem Samuel Elliott.


    ELITE CABOT FAMILIEN. Sebastian Cabot fra elitefamilien Cabot opprettet det første moderne aksjeselskapet i 1553.


    I middelalderen var de kristne og muslimene motvillige til å drive bankvirksomhet på grunn av deres tro. Jødene ble en dominerende gruppe innen bank, og den rollen er nå global. (I NY-East Coast-området kalles de "Our Crowd" og til og med "Jewish Grand Dukes".)
    JØDISK BANK. Lazard-familien er assoc. forretningsmessig med de europeiske Rothschilds. Lazard Freres kom til vestkysten (CA & OR) da en filial av Rothschilds kalt Sassoons opprettet Anglo-California Bank i 1873. Lazard Bros. of the City (i London) var det raskest voksende huset for noen få år. etter 1905.


    Det europeiske Illum. kingpins har brukt Amerika som en lekeplass for å tjene store summer. For eksempel, i 1890, ble kapitalbeholdningen til hele det amerikanske jernbanenettet verdsatt til en milliard britiske pund – 30 % av disse ble holdt i Storbritannia ... for det meste i byen. Byen likte å skryte av at de bygde verdens jernbaner. Rothschilds ble investert tungt i amerikanske jernbaner. Byen eide ¾ av Argentinas jernbanesystem og 9/10 av India.


    I 1822 grunnla Illuminati Societe Generale of Belgium. I 2004 hadde Society Generale 819 milliarder dollar i eiendeler. Illuminati kingpins bruker det.


    I 1856 ble Illum. Rothschilds startet Creditanstalt i Østerrike. Den kollapset i 1931.
    Mange har fortalt meg at ting ville bli bedre hvis Fed ble kvitt. Folk under Ag Movement-dagene ville sende deler av 2x4-er til FB med ordene "Redd bonden".


    Med et system med over 160 sentralbanker og internasjonale byråer som Verdensbanken, BIS og IMF ... er det vanskelig å visualisere hva som ville skje hvis USA ikke var kompatibel og deltok i systemet. Hvis Fed ikke manipulerte økonomien vår, ville den raskt falle fra hverandre. Den er som en død dukke som virker levende fordi den beveger seg som en levende person når den trekkes i trådene. Fed bruker renter, tømmeverktøy (tar penger fra banksystemet) og salg av verdipapirer for å manipulere den amerikanske økonomien. Vi opererer under et gjeldssystem. Vårt globale finansielle system ble skapt av Illuminati, og det inkluderer Federal Reserve, som IKKE er føderalt.


    HVOR AMER. ILLUM. KINGPINS GJENNOMFØRT. Mange av disse kongene og deres familier trakk seg tilbake til nordkysten av Long Island, hvor det tidlig på 1900-tallet var 600 private eiendommer med slott og herregårder. De store herskapshusene ble bygget diskret vekk fra offentlig innsyn. Govt. tjenestemenn ble kontrollert for å holde områdets veier i forfall (i likhet med Bend, OR Illum. nabolaget jeg eksponerte).


    Rockefeller sørget for at jernbanelinjen til området var gammel og vaklevoren. Svermer av private væpnede vakter hjalp til med å sikre at disse Illuminati-elitene hadde privatliv på sine store skogkledde eiendommer. I dag forlater Wall St.-ledere NYC på slutten av dagen og pendler til herskapshusene deres.
    Rockefeller-assistentene Charles Pratt og Stephen C. Harkness var i North Shore. JP Morgan (Illum. Kingpin) hadde herskapshuset sitt der. Øvrig elite inkl. Payne Whitney, Willie Vanderbilt, Henry Phipps, John S. Phipps, Geo. F. Baker, kullrikdommens Fricks, Claus Spreckels og oberst H. Rogers Winthrop ... for å nevne noen.


    SISTE TANKER. Illuminati krasjer alt for å ha en situasjon som trenger deres store tilbakestilling. Ting kommer til å bli vanskelig. Må Gud velsigne deg rikt.

  • Paul Bremer Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES. 
  • Marek Belka Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES. 
  • Skandinaviska Enskilda Banken Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES. 
  • Thorvald Stoltenberg,Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Alexander Crown Prince of Yugoslavia, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Petar Stoyanov, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Albert II King of Belgium, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Albert II King of Belgium, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Daniel Akerson, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Roman Abramovic, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • Peter Straarup, Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.
  • ELISBETH TRONSTAD, 2006 Illuminati Trilateral Commission #illuminatinftsol NFT  COLLECTION SERIES.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

arcademachineschool NFTS DEFI DAO

 Subject: Invitation for company event arcadenft Hi dear reader, We're hosting an event on Friday night and we're trying to find som...