mandag 2. mai 2022

Den nye verden (jesuitt) Orden og verdens tyranni: Jesuitt orden oath. En militær organisasjon som utgir seg for å være en religiøs orden med det primære målet om å gjenopprette all verdslig makt til pavemakten.

 Den nye verden (jesuitt) Orden og verdens tyranni: Jesuitt orden oath.

En militær organisasjon som utgir seg for å være en religiøs orden med det primære målet om å gjenopprette all verdslig makt til pavemakten.

DAGSORDENEN

(UTDRAG FRA BOKEN, TORAH ZONE) MER: www.fossilizedcustoms.com/immortality.html



"Agendaen" er et begrep for den "nye verdensordenen" som brukes av innsidere / globalister - ILLUMINISTENE, også kalt ILLUMINATI. 

Til syvende og sist er målet med menneskehetens åndelige motstander å herske over hele verden (for tiden ved å sette FN over hver nasjon). 

Det inkluderer også agendaen: å flytte pavedømmet til Jerusalem, og dette har vært det primære designet i 1600 år, bare overskygget av målet om å utvise hele nasjonen Israel fra jorden på grunn av pakten. 

Denne konspirasjonen er veldig gammel, og er selvfølgelig også kjent som den "skjulte agendaen". 

Tenk på historien; Constantine flyttet hovedstaden i imperiet østover fra Roma, til "Konstantinopel" (dette ene trekket var omtrent 2/3 av veien)

Dette var et av de første store sprangene for å oppnå Agenda

For en tulling det viste seg å være; Det var sannsynligvis en av de virkelige hovedårsakene til imperiets fall i løpet av få tiår. 

Alle imperiets veier førte til Roma, ikke Konstantinopel, slik at det autoritære styret ikke lenger kunne opprettholdes. 

Barbarene feide inn i den forlatte byen Roma. 

Det totalitære grepet til "Nicolaitans" (katolske pavelige tyranner) måtte re-gruppere; Ikke lenge etterpå ble de slått i ansiktet med "Magna Carta", eller "Great Charter", definere og begrense herskernes krefter

De har utformet konflikter av alle slag, og til og med oppfunnet islam for å pløye veien for det store pavelige trekket fra Roma til Jerusalem. 

Da det ikke klarte å nå målene det ble designet for, ble 400 år med "korstog" sendt mot de nye inntrengerne i Jerusalem. 

Uansett hva de gjorde, kunne ikke pavedømmet se ut til å bli flyttet til Jerusalem. Da Israel ble etablert i 1948, ble Agendaen truet av aldri å bli mulig. 

Vennskapet mellom Israel og USA er deres åpne sår, og de var det ved hver sving, spesielt i sine egne haller i FN. 

Det ultimate charteret for å kontrollere maktbegjær ende herskere er legemliggjort i den amerikanske grunnloven. 

Den er designet for å kontrollere regjeringen, ikke borgere. 

Den setter grenser for atferd, og den amerikanske grunnloven er som KRYPTONITE for tyranniske papister - de vil ødelegge den. 

Det vil ALDRI tillate en konkordat å bli etablert med pavedømmet. 

Det styrker folket, ikke deres "gud", paven. 

Paven hersker over lederne av nasjonene i denne verden

og for å støtte den påstanden ser vi ganske enkelt på Rev. 18:3, men det er best å lese kapittel 17 og 18 helt. 

Daniel 4:17 forteller oss at vi styres over av de laveste menn. 

det er religiøst og politisk. 

Jesuittenes JEDI kontrollerer også mediene. 

De er fenomenale propagandister. 

Tross alt satte jesuittene siste hånd på den romerske kalenderen vi alle arvet fra Julius Cæsar; De er også kilden til det forfremmede navnet "JESUS", som mange nå lærer, er ikke det sanne "ett navn gitt blant mennesker som vi må bli frelst ved".

 De er kjent som "Jesu samfunn", og fremmer også den "inspirerte greske nye pakten". 

Deres innflytelse rundt om i verden gjennom seminarer er en ting; men de spiller også en rolle i alle sosiale og politiske omveltninger uansett hvor de måtte oppstå.

 Ofte vil en medieperson intervjue en "jesuittprest"; Men vær oppmerksom på at de alle er jesuittprester, selv de som er i dyp dekning i samfunn

 - de er de viktigste agitatorene for å endre eller forkaste regimer. 

De er voldsomme i media (kringkasting, utskrift, etc.,.) 

Nervesenteret å se på er FN

FN er opprettet av CFR Council on Foreign Relations (Illuminati), og er "Den nye verdensordenen", og vil bli fast etablert som en-verdensregjering når globalistene setter opp FN-skatten de har planlagt for hver person på jorden. 

Den amerikanske grunnloven er i veien for denne globale overtakelsen, så neste skritt vil være å slå sammen Canada, USA og Mexico til en union, Den nordamerikanske unionen. 


Denne nye overherrer regjeringen vil trumfe den amerikanske grunnloven, og USA vil effektivt bli bare ett medlem av den nye unionen. 

De konkrete barrierene du ser overalt langs motorveiene vil bli brukt til å låse veiene stengt, så det vil være sjekkpunkter å passere for alle som prøver å forlate et urbant samfunn. 



Jesuittene: Snikmordere, lærere, infiltratører, tyranner

Denne planen som FN klekket ut på slutten av andre verdenskrig for å utrydde de gjenværende «jødene» som var igjen i verden, var å skape (tillate) dem å flytte tilbake til Israels land, lovet dem av Yahuah så lenge siden. 

Ved å flytte inn i dette landet ville de være omgitt av sine mest voldelige fiender, restene av befolkningene i gamle assyrere, ismaelitter og edomitter. 

FNs håp var å få dem angrepet, overmannet og utryddet uten nåde. 

Og de ble umiddelbart angrepet, men overvant sine fiender ved hjelp av sin mann, Yahuah. 

I dag er den suverene staten Israel fortsatt under konstant trussel om angrep fra alle retninger. 

Det FN planla som ondt, yahuah vil bruke til vårt beste, og vår Mashiach vil komme for å beskytte restene som varer til enden.

Jesuittene har design for å ta kontroll over hele jorden, for å bringe alle under "gudens autoritet" på jorden, paven. 

Dette temaet er sett i filmen Star Wars, men det er ikke den "mørke siden" som skal fryktes 

- det er den fryktede JEDI, ledet av deres "Jesuit General", YODA. Jediriddernes "åndelige øvelser" gjenspeiler tankekontroll teknikkene som er i virksomhet i jesuitt men i det virkelige liv. 

(se lenke til bok, Kodeord: Barbelon for kanskje den beste boken om emnet jesuitter ).



Disse to bildene illustrerer bokstavelig talt hva som skjer.


I filmen A Space Odyssey fra 2001 representerer apene frie menn; men en morgen våkner de opp og deres "land" ble overtatt av tilstedeværelsen av et fremmedlegeme - for alltid forandret! 


Har du noen gang følt at landet ditt ikke lenger er 

det samme som du ble født i?

 

noen finner samme, lignende monolith som virket rett ut av "2001: A Space Odyssey."‎ «Jeg antar at det er en ny bølge kunstner eller noe, eller noen som var en stor («2001: A Space Odyssey»-fan», sa han, og refererte til en scene i filmen fra 1968 der en svart monolitt dukker opp.



 "One of the biologists spotted it, and we just happened to fly directly over the top of it," 

pilot Bret Hutchings was like, 'Whoa, whoa, whoa, turn around, turn around!' And I was like, 'What.' And he's like, 'There's this thing back there -- we've got to go look at it!'"


    

  FN-bygningen, New York City

Den amerikanske grunnloven er deres primære hindring, og den er under konstant angrep ved å infiltrere CFR-medlemmer som "kandidater" for amerikanske regjeringskontorer 24/7. Council on Foreign Relations

Å proklamere "frihet" som en rett til alle mennesker betyr at tyranner ikke kan gå rundt og låse folk uten rettssikkerhet. 

De har rett til sin frihet - personlig frihet til å reise og bo der de velger. 

Dette var ikke slik før den amerikanske grunnloven erklærte det. 

De (tyranniske papister) prøvde seg på global dominans med "Folkeforbundet", og det mislyktes. 

Noen tiår senere prøvde de det igjen med et nytt navn, FN, og det er i ferd med å fungere. 

De plasserte til og med hovedkvarteret i USA, deres største hinder for deres suksess, med håp om at det å bli en anerkjent "inventar" vil gjøre oss mer komfortable med å ha dem rundt. 

FN er en fremmed makt på amerikansk jord. 


New York og Chicago er de mest folkerike katolske områdene i USA. 


ILLUMINATI endret navn til å fungere som en "skyggeregjering" i den amerikanske regjeringen gjennom infiltrasjon av medlemmene 

- det er kjent som CFR,Council on Foreign Relations eller Rådet for utenriksrelasjoner

Jesuittene er fantastiske infiltratører. 

Et annet element i "skyggeregjeringen" er sentralbanken, kalt "FED", eller "Federal Reserve Bank". 


Den katolsk-jesuitt-CFR-FED-angrep i den amerikanske regjeringen er "skjult" nesten som om folk ikke er klar over hva de virkelig ser på. "Maryland", staten, er oppkalt etter "Mary"; Whitehouse er bygget på jordbruksland som opprinnelig ble kalt "Roma". 


De som du aldri vil anse som "katolske", vil overraske deg - når de er jesuitt utdannede, går de inn i sin forkledde, infiltrerende rolle og ser ofte ut til å være imot katolisismen. 

Du vil ikke tro listen over menn som er jesuitt utdannede

 (gjør et søk på google ved hjelp av nøkkelordene "Jesuitt trent"; Francis Kardinal Spellman, Fidel Castro, Adam Weishaupt, Cecil Rhodes, 

- og mange andre som ville sjokkere deg, som Yasser Arafat). 

Organisasjonen, CFR,Council on Foreign Relations er jesuitten Illuminati, en frontorganisasjon. 

Presidenter fra begge sider av midtgangen velges fra sitt medlemskap; så effektivt er det egentlig bare ETT parti, CFR. 


Senatorer og kongressmedlemmer går til dem for å lære hva de skal gjøre. Partene er rett og slett forskjellige "lederteam". Uansett hvilken som vinner i et valg, endrer ikke POLICY en vits. 


"Demokrat" eller "republikaner" - slike etiketter er meningsløse egentlig, fordi utfallet av å enten vinne et valg vil være det samme. CFRs mål vil bli gjennomført. 


Deres viktigste veskestrenger strekker seg fra sentralbanken, Federal Reserve Bank (en privat bank, men den har et "offisielt" klingende navn). 

De trives økonomisk med rentene på vår statsgjeld, som sentralbanken "låner" til staten fra penger sentralbanken bokstavelig talt skaper ut av THIN AIR. 

Følg pengesporet, så finner du de virkelig slemme gutta. Jesuittene. 

Jada, de bruker rusen eller fasaden til "jødiske bankfolk" for å gjemme seg bak, men alt dette er propaganda. "Skyld på jødene" er deres unnskyldning hver gang. Glem "Rothchilds" - det er alt bare FORD / NAZI propaganda fremmet gjennom "Protokoller av eldste i Sion" ikke-fornuft. 

''Protokollene til Sions eldster" 

er faktisk en jesuitt-forfattet forfalskning autorisert av det antisemittiske tsar politiet tidlig på 1900-tallets Russland som hevder å være referater fra et møte med topp jødiske ledere som planlegger verdensherredømme.

 Jesuittene komponerte "Protokollene", og faktisk bærer mange av dem sine egne jesuitt protokoller skrevet i en miniatyr bok om en kjede rundt halsen. 


Disse små bøkene inneholder jesuitt protokollene, som jesuittene brukte som modell for "Protokoller for Sions eldste". Jesuittene skapte ordet "sionisme".


 Henry Ford fikk dette jesuitt-forfattede dokumentet oversatt til engelsk og publisert i Amerika, men det hele ble komponert av jesuitter som en konspirasjon for å "ramme" Yahudim for sine egne handlinger. 


Hitler hadde et portrett av Henry Ford bak skrivebordet sitt, og erklærte at "dette er en amerikaner som forstår oss". 

Vatikanet / Jesuitt-snikmordere har drept mange; Abraham Lincoln, tsaren i Russland og hans familie, og John F. Kennedy for å nevne noen.

 Ordenen (jesuittene) var i sentrum av Vietnam-konflikten, da de brukte den katolske presidenten (Diem) i Sør-Vietnam til å utslette buddhistene. 

Du vil legge merke til at jesuittene er til stede i de fleste konfliktene rundt om i verden. 


Ofte intervjuer media dem, og forteller deg til og med at de er "jesuittprester". 

Gjennom århundrene ville de komme så nær ledere som mulig, og bli deres rådgivere. 


De ville undervise ledernes barn, og de høyere klassenes barn, for å styre kulturen mot pavemakten. 


Her er en oversikt over deres nåværende internasjonale organisasjonsstruktur:

UsAs politiske partier er modellert etter M.A.F.I.A. kriminalitet familier, og de kjemper hele tiden for dominans for å få sin "kingpin" (krimsjef) til makten på toppen. 

Den amerikanske kongressen og sentralbanken kontrollerer pengene og opprettelsen av dem, og forsøker å kontrollere verden, til tross for deres ed om å forsvare den amerikanske grunnloven. 


Council on Foreign Relations CFR opprettet FN, og dette organet vil til slutt bli tyrannen i hele verden. 

Nasjonalstater vil bli oppløst i løpet av det neste århundret, eller før. Det som skjedde med de enkelte staters suverenitet i unionen under borgerkrigen i USA, vil også være utfallet av suverene nasjoner rundt om i verden. 

FN vil bruke sin autoritet over sine borgere.


№ 1 Bilderberg Group

№ 2 Illuminati

№ 3 Skull and Bones

№ 4 Council on Foreign Relations

№ 5 Trilateral Commission

№ 6 Priory of Sion

№ 7 Bohemian Grove

№ 8 Freemasonry

№ 9 Committee of 300

№ 10 Knights Templar


ISME (den skumleste DVDen du vil se i år!)


Limited:99220/1000

Limited:99220/100000

Her er noen ord som deles fra deoxy.org:

 " Lederen for det globale banktrans-selskapet kjent som Illuminati er i Belgia, på det berømte Castle of Darkness, et stort herskapshus på landsbygda i nærheten av Muno. 

Illuminati er faktisk JESUITS; husker du den spanske inkvisisjonen? 

de har aldri forsvunnet fra jorden, de er de moderne Elite EU-bankfamiliene vi har i dag; Rothschild, Londons bank osv. 


De kontrollerer de fleste av politikerne i Belgia og USA gjennom utpressings- og tvangstaktikk, inkludert seksuell utpressing, dødstrusler, etc.

Mørkets slott er et ekte slott i MUNO, BELGIA, i tilfelle du vil kjøre et søk.

Muno, Belgia er kjent for sine JESUIT røtter, og mange JESUITTER bor fortsatt i området i dag. 


JESUITS er besatt av global dominans og har holdt på i mange århundrer. 

De er over hele verden, og praktiserer gamle SAKSISKE BLODRITUALER og RITUALER, som inkluderer barneoffer til satan.

Kjør et søk på google etter "Belgias stille mørkets hjerte" URL-en: http://observer.guardian.co.uk/review/story/0,6903,710090,00.html

Du vil se et mønster av kidnappede barn , livredde dommere og døde vitner rundt JESUITS og bevis på rituell satanisk tortur og mord,etc, uansett hvor de holder sine hemmelige møter, blir mange lokale kidnappede barn aldri sett i live igjen. desember 2004 ble en kvinne drept og hennes baby kuttet fra hennes livmor i Missouri, USA, og det har vært mange andre kvinner drept og deres babyer tatt fra deres livmor).

Illuminati er hjernen bak DEN NYE VERDENSORDenen, og har en global plan for sin oppfatning og design.

Mange av de tidligere amerikanske presidentene er medlemmer av deres hemmelige samfunn, de møtes i Amerika på et sted i Nord-California kalt BOHEMIAN GROVE. Kjør et søk på Google etter BOHEMIAN GROVE. 


Alex Jones laget en hemmelig video av Bohemian Grove-møtene ( Near Monte Rio California ) hvor du kan se JESUIT Rituals bli utført ved siden av en gigantisk steinstatue av HORUS the Falcon. JESUITS holder i hemmelighet egyptiske statuer i høy aktelse som skal brukes i noen av utendørsritualene. "

(slutten av utdraget)

CFR, FN, KOMPLOTT FOR Å UTRYDDE JØDER


CFR var en hemmelig organisasjon i mange år. 

Den mislykkede "Folkeforbundet" etter andre verdenskrig forenet ikke verden under en en-verdens regjering, så etter andre verdenskrig etablerte CFR "FN" i NYC. 


USA ble medlem av det, men hadde ikke sluttet seg til den tidligere «Folkeforbundet», som hadde vært globalistenes mål om å velte den amerikanske grunnloven gjennom «internasjonale traktater».

Den første handlingen i det nyopprettede FN var å skape et hjemland for alle jøder, og plassere dem i en kystseksjon av sitt gamle hjemland. 


Deres fiender var rundt dem, det ville være en endelig utslettelse av jødene og en oppfyllelse av den tredje verdenskrig skrevet om av Albert Pike i et brev til Mazzini, begge jesuittiske agenter i løpet av 1800-tallet. I brevet skrevet 15.



 

"Tredje verdenskrig må fomenteres ved å dra nytte av forskjellene forårsaket av "agenturen" til "Illuminati" mellom de politiske sionistene og lederne av den islamske verden. 


Krigen må gjennomføres på en slik måte at islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske sionismen (staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre. I mellomtiden vil de andre nasjonene, nok en gang delt på dette spørsmålet, være begrenset til å kjempe til det punktet av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene, og vi skal provosere frem en formidabel sosial katastrofe som i all sin skrekk vil vise klart for nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprinnelsen til villskap og av den mest blodige uroen. 



Så overalt vil borgerne, forpliktet til å forsvare seg mot verdens mindretall av revolusjonære, utrydde disse sivilisasjonens destroyere, og folkemengden, desillusjonert med kristendommen, hvis deistiske ånder fra det øyeblikket vil være uten kompass eller retning, engstelig for et ideal, men uten å vite hvor de skal gjengi sin tilbedelse, vil motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av Lucifers rene lære, endelig ut i offentligheten. Denne manifestasjonen vil komme av den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendom og ateisme, både erobret og utryddet samtidig.

Jesuittgeneralen kalles ofte "den svarte paven". Hvem denne mannen enn er når som helst, er han verdens mektigste mann. De vil bruke litt "latin" fordi enhver god gammeldags katolikk vet at dette er et "hellig" språk. Faktisk er latin språket til mennene som henrettet vår Messias, Yahushua - den italienske romerske hæren (den ble ikke utført av "jødene" tross alt, men romerne). Se etter de latinske tingene - de bruker det til å skjule betydninger fra den vanlige, uinnvidde befolkningen. Husk også at det er "gammel latin" og "ny latin" - ord staves litt annerledes, og dette gjør at de kan skjule sine kryptiske meldinger ytterligere til hverandre.

"Kunngjøring av fødselen av en ny verdensorden." Disse ordene er innskrevet på baksiden av hver amerikanske dollarseddel, skrevet på latin: ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM.


 "ORDER" som beskrives her, for å kutte til jakten, er JESUIT ORDER. 


For å skjule den sanne betydningen av ordene, er dette "mottoet" oversatt til offentlig forbruk på en rekke godartede klingende måter: i deres ord,

Eller, som det nå er oversatt av USAs utenriksdepartement:

"Han (Gud) har favorisert våre foretak." (SOM DET HØRES RIKTIG UT ELLER NOE)

DE MERKNADER: Annuitet betyr ikke "å kunngjøre" (annuntio). (så de sier).

Desinformasjon om disse ordene skrevet på "Det store segl" er veldig rart, og det er mulig at det er folk godtroende nok til å tro det. 


For eksempel "oversetter" de uttrykket NOVUS ORDO SECLORUM på denne måten:

Thomson skapte mottoet: Novus ordo seclorum.

Den aksepterte oversettelsen er: En ny rekkefølge av tidene. (legg merke til ordet "godtatt").

Thomson forklarte:

"Datoen under [pyramiden] er den av uavhengighetserklæringen og ordene under den betegner begynnelsen på den nye amerikanske æraen, som begynner fra den datoen."

DE MERKER: Novus ordo seclorum kan ikke oversettes til "ny verdensorden". (så de sier).

Illuminati og Free Masons holder seg til håpet om at til slutt vil "Den nye verdensordenen" bli innledet, og de vil være marionettmesterne. 


De tror at deres "arcane" og mystiske hemmeligheter vil trekke menn til dem; Adam Weishaupt uttalte faktisk at det var "mysteriet" i organisasjonen hans som gjorde det så enkelt å kontrollere folk. Menn lærer ikke dette på lavere nivåer, men frimurerforfattere som skriver til sitt eget brorskap av "mestere" har avslørt at de tilber Osiris / Horus, og det er derfor Det store seglet har "EYE" på toppen av den egyptiske pyramiden. 



De innrømmer at navnet endres i henhold til kulturen; men til syvende og sist er det solen, og "Lucifer" som de påkaller med navnet "JA-BUL-ON" (en kombinasjon av navnene YAH, BAAL og ON).


Den kjente logoen vi kaller "Det store segl" ble virkelig adoptert fra Illuminati, og designeren var faktisk Adam Weishaupt fra Bayern, Illuminatis grunnlegger (en jesuitt). 


Han grunnla Illuminati i 1776, sett i ROMERTALL ved foten av Nimrod-pyramide-obelisken sett på hver eneste dollarseddel. 


Det glødende ØYET er ikke Yahuah, men heller satan, dyrket i årtusener som SOLEN. "Eye-in-the-sky" har alltid vært solen, kalt Solis Invictus, Horus, Molech, for bare å nevne noen. 


Den okkultiske (skjulte) religionen til den hedenske kongen NIMROD blir i hemmelighet holdt i live gjennom tradisjoner og hemmelige samfunn over hele kloden. 


Er det noen tvil i noens sinn om at de fantastiske "byggerne", Murerne, kanskje ikke er involvert til en viss grad? Jesuittene er de ultimate kontrollfrikene, eller tyrannene, og har angrepet vår rettsstat, den amerikanske grunnloven, i 200 år. 


De myrdet Abraham Lincoln fordi han motsatte seg etableringen av en "sentralbank". Jesuittene myrdet ham. 

Jesuittene kan ikke operere med en fri hånd så lenge den amerikanske grunnloven kontrollerer sine handlinger. 


Den amerikanske grunnloven gir og forsvarer liv, frihet (ikke-fengsling) og jakten på lykke til alle mennesker, som umistige rettigheter gitt dem av Skaperen. Den begrenser og kontrollerer bare regjeringen, og stenger ned deres autoritære, undertrykkende, invaderende tyranniske tendenser. Politikere som tjener jesuittordenens interesser har i årevis forsøkt å endre, bøye og strekke den amerikanske grunnloven for å frigjøre hendene og komme mot oss.

USAs regjering henter sin makt fra samtykke fra de styrte, og alle menn er skapt likeverdige. (Ikke "utviklet" likt, men opprettet). Det første de gjør når de avlegger sin ed, er å sverge å forsvare den amerikanske grunnloven, men de bryter denne eden ofte, og slipper unna med den. 


Når regjeringen er redd, er det rettferdighet og frihet; Når folket er redd, er det tyranni. Ja, den amerikanske grunnloven gir ikke rom for tyranner til å ta kontroll - og tyranni er hovedmålet med JESUIT ORDER. 

Gjennom fri offentlig utdanning fremmes humanismen (en ateistisk religion som fremmer situasjonsetikk).

 Konspirasjonen til de globalistiske jesuittene/illuministene er å etablere en verdensregjering (FN) ved å «utdanne» barna med evolusjonskommunisme-humanistiske idealer, og få jordens nasjoner til å underkaste seg de globale lovene, og sakte overgi sine armer i bytte mot den militære beskyttelsen av verdensregjeringen. 


Målet er verdensfred, oppnådd av "fredsvokterne", FNs streikestyrker. Det humanistiske manifestet avslører de endelige målene for den nye verdensordenen, og søker å eliminere familieenheten og alle konkurrerende religioner.

Det har vært et konstant angrep mot den amerikanske grunnloven, rettsstaten vi styres av i vår republikk. 


Den gjennomsnittlige personen hører "demokrati" så ofte at de aksepterer det. Nazipartiet (NSDAP) består av sosialdemokrater. Kandidater, presidenter og media bruker ordet demokrati noen ganger riktig, det er da de beskriver prosessen som brukes til å velge de som representerer oss


Vår regjeringsform er imidlertid ikke et demokrati; Det er en republikansk form for regjering, og at regjeringen kontrolleres og holdes i sjakk av rettsstaten, den amerikanske grunnloven. "Vi folket" er regjeringen, og vi velger de som representerer vår vilje, slik at de som styres over tillater og samtykker til den regjeringens politikk. Etter hvert som verden blir stadig mer bebreidet moralsk, er vi vitne til skandaløs oppførsel på alle nivåer i samfunnet. Yahushua vil redde sine fromme fra det som kommer, og ild vil fortære enhver avskyelighet.

Flertallet hersker ikke over vårt folk, rettsstaten gjør det, uttrykt i den amerikanske grunnloven og Bill of Rights


Flertallet velger ganske enkelt våre representanter, som er valgt til å forsvare den amerikanske grunnloven. George Washington advarte oss for lenge siden:

"Regjeringen er ikke grunn; det er ikke veltalende; det er makt. I likhet med ild er det en farlig tjener og en fryktelig mester."

Hvis vi ble styrt av det flertallet ønsket, ville vi være en mafiastyrt nasjon. Eller vi ville bli styrt av tyranniet til en papist, som de fleste av landene i Europa vi rømte fra har vært (undersøk ordet "concordat"). 


En papist er en patsy av "paven", enten de hersker over et land eller bare adlyder den romerske kirken "dogma". Forfølgelse av noen minoritet er ikke rettferdighet, og kan ikke føre til fred.


 Vi ser de siste dagene av den amerikanske grunnloven nå, og snart autoritære, tyranniske milliardær-advokater vil slavere oss enda mer gjennom høyere beskatning, nasjonal gjeld, høye renter og nasjonale nødsituasjoner konstruert av jesuittisk manipulasjon. 


Høyesterett feiltolker grunnloven, som ble innført med det eneste formål å kontrollere regjeringen, ikke borgerne. 


Domstolene former lover gjennom sine vridde beslutninger, og motvirker det lovgivere har etablert. Til syvende og sist må styrken bak denne aktivismen i dommerne være: JESUITS. Når tiden tillater det, gjør et Google-søk på ordene: Jesuitt-leiemordere.

Alle små bedrifter vil være lovløse, og sosialismen vil vokse i etterspørsel, for å forsøke å løse alle problemene for innbyggerne.

 

Det militære industrielle komplekset, og skyggeregjeringen ledet av CFR, har allerede forankret seg selv (infiltrasjon), men befolkningen

innser det ikke ennå. "Ordenen" i uttrykket "Ny verdensorden" er virkelig jesuittordenen , som bruker

sentralbanken (Federal Reserve) for å fylle sine statskasser. Med rikdom og makt er det ingenting de ikke kan

fullføre.


De kontrollerer hvor og når Skriftene kan siteres offentlig. og snart vil de lovopprette

besittelse av dem, siden de nye lovene om "hatkriminalitet" vil gjøre dem i stand til å gjøre det. 



Dette vil ikke være første gang RCC forbød Skriftenes besittelse; blant "dogmene" (offisielle læresetninger) i den romerske kirken, vil du oppdage at Skriftene i 1229 ble forbudt for alle "lekmenn". 


Dette er mot Yn. 5:39, 8:31 og 2 Tim. 3:15-17. De aller fleste katolisismens "prester" fikk ikke lov til å lese Skriften - de var virkelig "mørke tider" mellom Konstantin og reformasjonen.

 

Det er mye mer å vurdere. Det er en separasjon mellom sauene og geitene, mellom de to verdensutsiktene.

De ti bud ble fjernet fra Alabamas høyesterettsbygning. 



Det var en god grunn til flyttingen: Du kan ikke legge ut Thou Shalt Not Steal, Du skal ikke begå utroskap og du skal ikke lyve, i en bygning full av politikere og advokater uten å skape et fiendtlig arbeidsmiljø. -

Joseph Ratzinger (78) tok tittelen "Pontifex Maximus" på Roman Date 4-19-2005 - en tittel som begynte i 46 f.Kr.

nå går av "Pave Benedikt XVI" i kostyme. 


Han leder Curia, den samme organisasjonen Pontifex Maximus av Roma satt opp under soltilbedende Cæsar. 

Mange av de samme statuene som brukes av den hedenske mithraiske kulturen har fått nytt navn. Ikke bare brukes statuer/bilder, men også mange andre hedenske artikler: hellig vann, medaljer, scapulars, steeples, bjeller, rosenkranser, stearinlys, kostymer, Kyrie Eleison, kalenderen, solformede kranser, kupler, relikvier, kors og tidligere hedenske festdatoer revidert for å sette et scriptural spinn på ting, blande den sataniske modellen med nye vilkår og betydninger.


 "Ishtar" ble "påske", og "solens fødsel" ble jul. Solbildet, cruxen, ble det sentrale symbolet på kristendommen på 300-tallet. De fleste jesuitter, om ikke alle, vet alle disse tingene. De holder det ganske enkelt fra å bli populær kunnskap. Denne "paven" er også kjent innen katolisismen som:

"Verdens guvernør" og "Gud på jorden" (til katolikker, ifølge deres Dogma)

hvis herre er:

Peter Hans Kolvenbach

General av jesuittene

"Suveren over paven"

"PAPA NERO", ELLER SVART PAVE


Dette bildet, tatt fra 14 oktober 2000-utgaven

av Reading Eagle, er av jesuitt generalen

Peter-Hans Kolvenbach ved Jesuit Center

i Wernersville, Pennsylvania.

fra infoplease.com leser vi dette om Dødehavsrullene:

Oppdagelsen av rullene

"Det første av Dead Sea Scroll-funnene skjedde i 1947 i Qumran, en landsby som ligger omtrent tjue miles øst for Jerusalem på nordvestkysten av Dødehavet. 


En ung beduinhyr shepherd, etter en geit som hadde gått på villspor, kastet en stein inn i en av grottene langs seacliffs og hørte en sprekkende lyd: steinen hadde truffet en keramisk gryte som inneholdt lær og papyrusruler som senere var fast bestemt på å være nesten tjue århundrer gammel. 


Ti år og mange søk senere ble det funnet elleve grotter rundt Dødehavet som inneholdt titusenvis av rullefragmenter fra det tredje århundre f.Kr..C. til A.D. 68 og representerer anslagsvis åtte hundre separate verk.

Dødehavsrullene består av en enorm samling jødiske dokumenter skrevet på hebraisk, arameisk og gresk, og omfatter mange emner og litterære stiler. De inkluderer manuskripter eller fragmenter av hver bok i den hebraiske Bibelen unntatt Esterboken, alle skapte nesten tusen år tidligere enn noen tidligere kjente bibelske manuskripter. 


Rullene inneholder også den tidligste eksisterende bibelske kommentaren, på Habakkukboken, og mange andre skrifter, blant annet religiøse verk knyttet til jødiske sekter på den tiden.

Kontroversen begynner

Hyrden som gjorde oppdagelsen ved Qumran brakte de syv intakte rullene han fant der til en antikk forhandler. Tre ble solgt til en forsker ved Hebraisk Universitet og fire ble solgt til erkebiskopen av Syria, som i årevis prøvde å plassere dem med en anerkjent akademisk institusjon og til slutt solgte dem i 1954 gjennom en klassifisert annonse i The Wall Street Journal. 


Annonsen ble besvart av den israelske arkeologen Yigael Yadin, som donerte disse rullene til staten Israel og etablerte et museum for dem, Bokens helligdom, ved Det hebraiske universitetet.

Kontroll over de resterende titusenvis av rullefragmenter ble imidlertid ikke snart løst. 


Ett år etter funnet i Qumran, partisjonerte FN Palestina og krigen begynte. 


I mellomtiden hadde en FN*-utnevnt, jesuittutdannet tjenestemann innkalt Roland de Vaux, direktør for Ecole Biblique, en fransk katolsk teologisk skole i Arabisk Øst-Jerusalem, for å føre tilsyn med forskningen på rullene. 



Det langsomme tempoet i publiseringen og det ekstreme hemmeligholdet til de Vaux' nesten helt katolske gruppe førte til teorien om at Vatikanet ønsket å undertrykke informasjon i rullene.»



Land som er kvalifisert til å sitte i FNs sikkerhetsråd: 


Afghanistan, Albania, Algerie, Andorra, Angola, Antigua og Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Østerrike, Aserbajdsjan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Hviterussland, Belgia, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnia-Hercegovina, Botswana, Brasil, Brunei Darussalam, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Kambodsja, Kamerun, Canada, Kapp Verde, Den sentralafrikanske republikk, Tsjad, Chile, Kina, Kina Colombia, Komorøyene, Kongo, Costa Rica, Cote d'lvoire, Kroatia, Cuba, Kypros, Tsjekkia, Den demokratiske folkerepublikken Korea, Den demokratiske republikken Kongo, Danmark, Djibouti, Dominica, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, El Salvador, Ekvatorial-Guinea, Eritrea, Estland, Etiopia, Fiji, Finland, Frankrike, Gabon, Gambia, Georgia, Tyskland, Ghana, Hellas, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Ungarn, Island Indonesia, Iran, Irak, Irland, Italia, Jamaica, Japan, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kiribati, Kuwait, Kirgisistan, Laos, Latvia, Libanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maldivene, Mali, Malta, Marshalløyene, Mauritania, Mauritius, Mexico, Mikronesia, Moldova, Monaco, Mongolia, Marokko, Mosambik, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Nederland, New Zealand, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Guinea, Paraguay, Peru, Filippinene, Polen, Portugal, Qatar, Republikken Korea, Romania, Russland, Rwanda, St. Kitts og Nevis, St. Lucia, St. Vincent og Grenadinene, Samoa, San Marino, Sao Tome og Principe, Saudi-Arabia, Senegal, Seychellene, Sierra Leone, Singapore, Slovakia, Slovenia, Salomonøyene, Somalia, Sør-Afrika, Spania, Sri Lanka, Sudan, Surinam, Swaziland, Sverige Thailand, Den tidligere jugoslaviske republikken Makedonia, Togo, Tonga, Trinidad og Tobago, Tunisia, Tyrkia, Turkmenistan, Uganda, Ukraina, De forente arabiske emirater, Storbritannia, USA, Uruguay, Usbekistan, Vanuatu, Venezuela, Viet Nam, Jemen, Jugoslavia, Zambia, Zimbabwe.


Land SOM IKKE er kvalifisert til å sitte i FNs sikkerhetsråd: 

Israel

Illuminati frøene for å ødelegge sivilisasjonen, så de kan sette de de velger i herskerskap. 

De tjener åpent ha shatan under et latinsk begrep, "Lucifer", som betyr "bringer av lys". 


De infiltrerer regjeringer og bedrifter for å sette krefter mot hverandre.



Alle Illuminati medlemmer er 33rd Degree Masons.

Illuminati streber etter å oppnå disse hovedmålene:

1) Avskaffelse av monarkiet og alle beordret regjering.

2) Avskaffelse av privat eiendom.

3) Avskaffelse av arv.

4) Avskaffelse av patriotisme.

5) Avskaffelse av familien, gjennom avskaffelse av ekteskap, all moral og institusjonen for felles utdanning for barn.

6) Avskaffelse av all religion.




BUDSKAPET FRA GEORGIA GUIDESTONE

1. Opprettholde menneskeheten under 500,000,000 i evig balanse med naturen. 


(Merk at punkt #1 handler om befolkningskontroll - for et bærekraftig, rettferdig, håndterbart samfunn! Derfor er ABORT et så stort problem for dem å «holde seg lovlige». De må drepe mye mer enn de ufødte for å nå sine mål. 


De er bekymret for de begrensede naturressursene og dagens forbrukshastigheter, så de kommer til å foment virale pandemier, som noen få utvalgte vil være immune mot).


2. Guide reproduksjon klokt - forbedre kondisjon og mangfold. 


(Legg merke til at denne formuleringen myker opp ideen om EUGENICS).


3. Foren menneskeheten med et levende nytt språk.

4. Hersk lidenskap - tro - tradisjon - og alle ting med temperert grunn. 


(religiøse fanatikere vil bli kurert eller eliminert).


5. Beskytt mennesker og nasjoner med rettferdige lover og bare domstoler.

6. La alle nasjoner regjere internt og løse eksterne tvister i en verdensdomstol.


 (Haag er allerede NWO-domstolen)



7. Unngå små lover og ubrukelige tjenestemenn.

8. Balanser personlige rettigheter med sosiale plikter. 


(Hvis du ikke produserer, er du en byrde, og må elimineres - rensing).



9. Pris sannhet - skjønnhet - kjærlighet - søker harmoni med det uendelige.

10.Be ikke en kreft på jorden - Gi rom for naturen - Gi rom for naturen.

The Blue Lodge (Symbolsk Lodge of Masonry):

(Lignende nivåer av avansement kan sees i Cub Scouts, Boy Scouts og Eagle Scouts; i stedet for "riddere", blir de unge forfremmet som "speidere").

1) Gikk inn i lærling

2) Fellow-Craft

3) Master Mason

Sverd, titler, slanger, ridder ting og eder for å holde en hemmelighet er den konstante "fascinerende" hver initierer varer. Disse edene fører alle opp til den endelige åpenbaringen i 30. 


Men smarte mennesker som deg (leser dette) kan finne ut noe med nettet - men selv når de blir fortalt på forhånd, vil de fleste ikke tro det når de blir fortalt. 


Albert Pike forklarte i Morals &Dogma: "De blå grader er bare den ytre domstolen eller portico av templet. 


En del av symbolene vises der til Initiate, men han blir med vilje villedet av falske tolkninger. 


Det er ikke meningen at han skal forstå dem. 


Men det er ment at han skal forestille seg at han forstår dem. Deres sanne utvisning er forbeholdt Adepts, prinsene av murverket…


 Det er godt nok for massen av de som heter Masons, å forestille seg at alt er inneholdt i de blå grader; og den som prøver å angre dem, vil arbeide forgjeves." Lodge of Perfection (skotsk rite eller gammel og akseptert scotch rite):


4) Hemmelig Mester

5) Perfekt Master

6) Intim sekretær

7) Provost og Dommer

8) Intendant of the Building

9) Master Elect of Nine

10) Elect of Fifteen

11) Sublime Master Elected (Sublime Knights Elect of the Twelve)

12) Grand Master Architect

13) Master of the Ninth Arch (Knight av den niende buen)

14) Grand Elect Mason

Council of Princes of Jerusalem:

15) Knight of the East (Knight of the Sword)

16) Prince of Jerusalem

Chapter of Rose-Croix

17) Knight of the East and West

18) Prince of Rose-Croix (Knight av ørnen)

The Consistory (Council of Kadosh)

19) Grand Pontiff

20) Master Ad Vitam (Grand Master of all Symbolic Lodges)

21) Patriark Noachite (Prøyssisk Ridder)

22) Prins av Libanus (Ridder av den kongelige øksen)

23) Sjef for Tabernaklet

24) Prins av Tabernacle

25) Knight av Den frekke slangen (SLANGEN, ELLER DRAGEN, ER HA SHATAN, "GUDEN" AV GRUNN DE TILBER SOM SOLEN. DERES "TILBEDENDE MESTER" SITTER PÅ ØSTSIDEN AV HYTTA, SAMMENFALLENDE MED DEN STIGENDE SOLEN.)

26) Prins av barmhjertighet

27) Kommandør av tempelet

28) Ridder av solen (prins Adept)

29) Ridder av St. Andrew

30) Grand Elect Knight av Kadosh

Consistory av sublime prinser av den kongelige hemmelighet (DETTE ER NÅR "HEMMELIGHETEN" BLIR AVSLØRT FOR DUPED "RIDDER"; HAN FÅR VITE AT HAN TILBER SATAN)

31) Grand Inspector Inquisitor Commander

32) Sublime Prince of the Royal Secret - Supreme Council

33) Sovereign Grand Inspector General

Knights Templar (WARRIOR MONKS) ville være så stolt over å se hvordan deres hemmelige samfunn påvirket så mange "moderne" sinn. De kan ha vært opprørt over den røde fez, men hvem bryr seg. Den røde fez er en annen interessant studie i seg selv, men vi vil ikke håndtere det her.

God info å ha på forhånd: De vil ikke lykkes; Yahusha kommer til å overraske dem i det øyeblikket de tar over. Deres anti-Messias, med tittelen Maitreya, vil bli drept av lysstyrken i Yahushas komme.

Maitreyas undersåtter vil også gå til grunne.


Det vil være to kirkesamfunn i det verdensomspennende. En av dem (Israel) vil få lov til å komme inn portene, og den andre må forbli utenfor:


ISRAEL (Rev. 21:12)


DOGS (Rev. 22:15)


Det er alt som er, så valget vil være lett for oss. "Ingen hunder tillatt" tegn kan til og med bli lagt ut.

FN*: For tiden, sannsynligvis den farligste organisasjonen på jordens overflate. Etter hvert som tiden går, blir de fascistiske tentaklene sterkere og lengre på halsen i denne verden. 


Det er instrumentet til mennene som tilber "fornuft", illuminati. Se på generalsekretærens kontor; men oppfatte marionett mesterne bak kontoret - elite-globalistene til N.W.O. 


Senator Kennedy var en åpenbar jesuitt plante, som arbeidet for å ødelegge grunnloven med sin samvittighetsfrihet og individuelle frihet.

Evolusjon/darwinisme, sosialisme/kommunisme, globalisme/verdensregjering, ateisme/humanisme; den offentlige utdanningen av våre barn med disse prinsippene er deres strategi. FN er en humanistisk organisasjon, og vil aldri gi opp. Vår kunnskap om deres agenda er nøkkelen til vår frihet. De som kjenner sannheten, kan ikke kontrolleres av ondskap og bedrag. det setter oss fri.

Saddam, Inigo og Adolf:

   

MASSEMORDERE

Alle de tre mennene over hatet en gruppe mennesker på en morderisk måte. Kan du gjette hvilken gruppe det er? ISRAEL!


 

         

STØTTE FOR TORAH-SONEN

Da Vinci-koden: hva er sant - hva er ikke

MESSIANSKE BØKER SOM TAR DEG TIL GRUNNLAGET FOR DEN SANNE "MÅTEN"

VAR PAUL KJETTER?

ORDET "KRISTEN" Hva ble de EGENTLIG kalt?

HVA ER "EVANGELIET"? Den sanne meldingen er en HEMMELIG

HVEM ER JUDAIZERS?

Er åpenbaringsforfatteren fortsatt i live?

Spørsmål: Hvor fikk vi formen "JESUS" fra?

  JESUITTENES EKSTREME ED OM INDUKSJON   

0958435367 fossiliserte skikker,- De hedenske kildene til populære skikker

 HVA MED KUPPELEN - KIPA ELLER YARMULKE

STERK VRANGFORESTILLING

 www.fossilizedcustoms.com/kipa.html 

TILBAKE TIL FOSSILISERT TOLL HJEMMESIDE


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

arcademachineschool NFTS DEFI DAO

 Subject: Invitation for company event arcadenft Hi dear reader, We're hosting an event on Friday night and we're trying to find som...