mandag 2. mai 2022

VAN DUYN-BLODLINJEN 13 BLODLINJER I ILLUMINATI Den største formen for patriotisme er å stille spørsmål ved ens regjering.

 VAN DUYN-BLODLINJEN

13 BLODLINJER I ILLUMINATI

I 1626 byttet Peter Minuit noen pyntegjenstander til Canarsie Indians for å kjøpe Manhattan Island.

Historiebøkene liker å rapportere verdien av pyntegjenstandene som $ 24. Kjøpet var visstnok en god avtale for nederlenderne. Canarsie Indians eide ikke Manhattan Island, det tilhørte andre indianere, så det er diskutabelt hvem som fikk den beste avtalen den dagen. Det var begynnelsen på den nederlandske kolonien New Netherlands, og hovedstaden New Amsterdam, bygget ved siden av Ft. Amsterdam, alle tre senere omdøpt New York.

Van Duyn-familien (også stavet Van Dien, Van Duyne, et. al.) var en av de nederlandske familiene som kom over til den nederlandske kolonien New Netherlands som var knyttet til det nederlandske West India Company. Andre tidlige viktige new nederland familier fra Nederland inkluderer Van Sise, Van Cleef (også stavet Van Cleve og Van Cleave), Van Coorn, Van de Water, Dooren, og Stoothoff.

I 1649, femten år før britene tok New Netherlands fra nederlenderne, emigrerte Gerret Cornellissen Van Duyn med sin eldre søster fra Brabant, Nederland (Brabant er et distrikt så. av Eindhoven i Sør-Nederland, men på den tiden van Duyn kom over det inkludert Belgia.) til New Amsterdam.

(Denne datoen er ifølge Claypool, Edward A. Descendants of Dennis Van Duyn og Alice Tunison Chicago, IL. I motsetning til dette sier National Cyclopaedia Vol. 4?, s. 258 at han kom over i 1640, noe som er en feil fordi det var hans fødselsdato.)

Av en eller annen grunn vendte Gerret Cornelius Van Duyn tilbake til Holland til Zwolle på østsiden av Zuider Zee, selv om han opprinnelig hadde bodd i Nieuwkerk i Zeeland før han dro til New Netherlands, Amerika. Gerrit C. Van Duyn var en grov, ikke-åndelig, uvitende mann som gjorde snekkerarbeid. Hans mangel på interesse for kristendommen synes å ha båret ned gjennom ganske mange generasjoner. Etter å ha kommet til den nye verden igjen, flyttet han ganske raskt fra New Amsterdam til New Utrecht. (Nå tror jeg det er der Greenwich Villiage er.)

Nok en gang har jeg åpnet mine forskningsfiler og prøvd å undersøke det sataniske hierarkiet. Noen ganger i etterforskningen avviser man en blindvei. Jeg håper jeg ikke har gjort det.

Det ser ut til å være en sterk nederlandsk forbindelse til Illuminati og Van Duyn-familien kan være en av nøklene til å forstå den nederlandske forbindelsen.

Min etterforskning med Van Duyn-familien er den eneste familien som har forlatt meg uten noen solide fakta som ville plassere dem i De 13 beste familiene.

Men fordi blodlinjer er så viktige for hierarkiet, og fordi det er vanskelig å virkelig undersøke disse familiene uten å forstå slektshistoriene deres, har jeg gjort en innsats for å gi deg en slektsforskning av VanDuyns som kan ha en viss betydning.

På lang sikt flyttet hans etterkommere (noen relatert til Castello-familien) til Michigan, Illinois, Kansas og andre steder. I det neste århundret flyttet imidlertid hans etterkommere og skapte 5 grener - en i Queens Co., NY; en i Kings Co., NY; en i Dutchess Co., NY; en fjerde i Somerset Co., NJ; og en femtedel i Morris Co., NJ. Det er mulig at noen få andre Van Duyns også innvandret fra Nederland til Amerika; informasjon om familien er knapp.

I Tyskland var privilegiet å bruke tittelen 'von' et spesielt edelt privilegium. Jeg tror det samme gjaldt i Nederland, noe som ville bety at Van Duyns var en fremtredende familie da de kom over. Den lave profilen til familien tok ikke slutt da de kom til den nye verden, fortsetter den. Den ekstremt lave profilen til Van Duyns får en til å lure på om de virkelig kan være en av de 13 beste familiene. Likevel var Mona Van Duyn den første kvinnelige poetprisvinneren, en Pulitzer-vinner (1991) og fikk en god anmeldelse av boken sin i 1990 av jeg har funnet ut at slike priser tar en kombinasjon av både talent og trekk, spesielt på et felt så subjektivt som poesi, det hjelper å ha trekk.

Hvor fikk Mona Van Duyn det politiske trekket til å få så mange priser og mange godt promoterte poesibøker? Allerede før britene hadde konsolidert sitt grep om New Netherlands, ga området en foreshadowing av hva det ville bli. Pirater som raidet Østindia og Rødehavet var utrustet i det som i dag er New York og Rhode Island. William Patterson (født ca. 1655 i Skottland) var det onde geniet bak etableringen av Bank of England.

Det er sterkt antatt at han var handelsmann i New York i 1668-69, og at han før dette hadde jobbet med piraten Morgan, som opererte i New Netherlands-området. Hekseri var en del av noen menneskers liv i New Netherlands, men kolonien var langt mildere mot dem enn i den puritanske kolonien i Massachusetts.

Den siste nederlandske guvernøren i New Netherlands, Gov. Peter Stuyvesants svigerinne ble mistenkt for hekseri, men frikjent. Ralph Hall of Seatalcott, Long Island og hans kone var de eneste som seriøst prøvde hekseri i New Amsterdam, og de ble frikjent. I 1687 hadde britene tatt Det nye Nederland fra nederlenderne for andre og siste gang, og de fikk nederlenderne til å avlegge troskap til den britiske kronen.

Tre Van Duyns fra New Amsterdam er nedtegnet etter å ha avlagt den eden.

De var Gerrit Cornelis Van Duyn, Cornelis Gems Vanduyn og Denijs Gerrise Vanduyn. Men i folketellingen i New York i 1790 er det ingen Van Duyn-familier i det hele tatt oppført. En av de beste bøkene om Van Duyn-familien er New Netherlands Families av Wilson V. Ledley, Vol. 3 som handler om Van Duyn-familien.

Jeg fikk en kopi av Van Duyn-delen, som var i stand til å hjelpe meg i slektsforskningsarbeidet mitt. Jeg teller 378 Van Duyn's i femte generasjon van Duyn's i dette landet. Noen av familiene som Van Duyn's har giftet seg med er Ailing (Allen), Brendel, Bullinger, Graeber, Hayes, Kennedy og Robertson. Noen av de andre familiene som definitivt er nederlandske som familien giftet seg med er Van Burens, Van Cleeves og Van der Hoef. Det ville være svært interessant å finne ut om Van Duyns forbindelse i det hele tatt med den nederlandske kongen William av Orange eller noen av William av Oranges støttespillere.

Mange av dagens elitespor tilbake til William of Orange eller hans fremtredende støttespillere. Van Duyn-etternavnet har endt opp med mange stavemåter. For eksempel i Bergen Co., NJ. Navnet er stavet Van Dyne, Van Duyn, VanDuyne, Van Dine, VanDine, &Van Dien. En informant sier at Van Duyn er en av de 13 beste Illuminati-familiene. I så fall er det absolutt den minst kjente familien til de tretten. Denne artikkelen vil vise ledetråder og bevis som har hindret meg i å avvise muligheten for at familien faktisk er en av de tretten beste.

På den annen side er det også noen veldig forvirrende ting om denne familien som nesten diskvalifiserer det fra å være en toppfamilie. En forvirrende ting er hvor sjelden dette etternavnet er.

Tatt i betraktning at navnet tilhørte en av de tidligste nybyggerne i den nye verden, ville man forvente at en ganske klan hadde utviklet seg. Men dette er ikke slik. En annen forvirrende ting, er at konspirasjonen har mye aktivitet på gang i Brussel, Belgia. Belgia er halvt nederlandsk, halvt fransk. Mange av menneskene i Brussel har nederlandske navn, og det ville forventes at hvis Van Duyn-familien var en toppfamilie, ville de ha noen i Brussel, men jeg klarte ikke å finne noen der.

Se reproduksjonen av Brussels telefonbok for å vise at noen steder har blitt oppkalt etter Van Duyns, men ingen bor der, selv om to Van Duynens er oppført.

 

VAN DUYNS SOM FIKK ØYE PÅ MEG

Historisk sett var det noen Van Duyns som fanget oppmerksomheten min.

  • Cornelis Van Duyn (1709-1779)- etterlot en arv på 1000 pund penger til barn.

  • William Van Duyn (1695-1773)- venstre to plantasjer til barn i vilje

  • Aaron Van Duyn (1830-1899)-trustee &deacon av Metthene. Den episkopale kirke

  • Alfred Voorhees Van Duyn (1843-??) --en begravelsesagent i Middlebush, NJ

  • Harrison Van Duyn (1845-1914)-medlem av NJ lovgivende forsamling i 1879, ble Speaker of the House i 1881, skotsk og York Rite Freemason, medlem av Holland Society (se Holland Society Yearbook 1915), og en rekke andre forretningsorganisasjoner og samfunn.

  • Horace N. Van Duyn - Aksjonær i Boston National Bank

  • Lewis Van Duyn- Surveyor, arrangør og president i Boonton Water Co., eide mye eiendom.

  • Simeon Van Duyn, oppfinner, medlem Meth. Kirken i Boonton

Van Duyn-navnet er kjent i Vest-USA på grunn av Van Duyn sjokolade godteri. Van Duyn-navnet har vært godt kjent i New York-området. Den eldste av de store omsorgssentrene for eldre i NY er oppkalt etter en Van Duyn. Det ble grunnlagt i 1827 på Syracuse, NY (Address is West Seneca Turnpike).

Dette eldreomsorget, Van Duyn Home and Hospital, ble rapportert å ha 537 faste ansatte, 136 sykepleiere og 526 lisensierte senger som holdes 99% okkupert, noe som gjør det til det største. Jeg har svært begrenset kunnskap om Van Duyn-familien. Tre Van Duyn's er verdt å nevne på dette tidspunktet. En Van Duyn ble rapportert av en NSA-informant å ha vært liaisonoffiser mellom MI6, CIA, Mossad og den vietnamesiske regjeringen på 1960-tallet.

En annen Van Duyn var grunnleggeren av en gren av Planned Parenthood, en viktig new age-gruppe som har fremmet steriliseringer, prevensjon, aborter, etc. i over et halvt århundre. Den tredje er Mona Jane Van Duyn som har skrevet flere poesibøker, og er Guggenheim-stipendiat.

 

EDWARD SEGUIN VAN DUYN & PLANLAGT FORELDRESKAP

Edward S. Van Duyn (1872 - 1955) var en fremtredende kirurg som ble født i Syracuse, NY. Han dro til Princeton Univ. og fikk deretter sin M.D. ved Syracuse University i 1897. Fra 1909 til 1950 var han kirurg. Under den uhyggelige W.W. Jeg var i U.S. Army Medical Corps i Frankrike, først som major og deretter som løytnant.

Oberst. Edward S. Van Duyn gikk i Unitarian Church i løpet av sitt liv - en kirke som lenge har vært assosiert med Wicca. Han knyttet seg også til de liberale presbyterianerne. I 1933 grunnla han Planned Parenthood Center of Syracuse, New York. Planned Parenthood Federation of America var en Illuminati-inspirert organisasjon som ble satt opp for å oppnå flere mål.

Organisasjonens eget uttalte formål er svært avslørende:

"For å gi lederskap m: å gjøre effektive midler til frivillig fruktbarhet regulering, inkludert prevensjon, abort, sterilisering, og ufruktbarhet tjenester, tilgjengelig og fullt tilgjengelig for alle som et sentralt element i reproduktiv helse; stimulere og sponse relevant biomedisinsk, sosioøkonomisk og demografisk forskning; utvikle passende informasjons-, utdannings- og opplæringsprogrammer for å øke kunnskapen om menneskelig reproduksjon og seksualitet.

Planned Parenthood Federation of America har rundt 190 tilknyttede organisasjoner og fremmer aktivt sin agenda over hele verden. Det opererer rundt 900 sentre i USA. Det opprettholder et 5000 volumbibliotek om abort, sterilisering og befolkningskontroll. En av lederne Alan F. Guttmacher signerte det humanistiske manifestet, og president Faye Wattleton ble tildelt «Årets humanist» i 1986. Begge hater kristne.

Margaret Sanger, som tok til orde for ny-malthusiske befolkningskontroller, med penger fra sin mann og rike støttespillere, startet American Birth Control League (ABCL) i 1921. ABCL åpnet Birth Control Research Bureau (BCCRB) i 1923.

I 1939 fusjonerte ABCL og en annen lignende gruppe for å danne Birth Control Federation of America (BCFA) som i 1942 endret navn til Planned Parenthood Federation. Tenk på endringene som har skjedd i løpet av våre liv. I 1957 ble prevensjonsutstyr forbudt på alle NY storbysykehus. I 1969 subsidierte den føderale regjeringen aborter og prevensjon gjennom det føderale antipoverty-programmet. På 1980-tallet begynte offentlige skoler å tilby kondomer og nye typer sexopplæringsprogrammer for tenåringer.

Schlesinger-biblioteket har aktivt ført historiske nedtegnelser av «familieplanleggingsbevegelsen» og David Kennedy skrev boken Birth Control in America: The Career of Margaret Sanger i 1970. Mye av det som har skjedd i aborter, prevensjonsforskning og befolkningskontrollmekanismer har kommet som følge av denne typen organisasjoner.

Jeg var nysgjerrig.

  • HVA SLAGS MENNESKER VIL HA OSS STERILISERT, VÅRE BABYER ABORTERT, OG VERDENS BEFOLKNING REDUSERT?

  • Hva slags mennesker finansierer den enorme mengden penger som trengs for å få folk til å abortere babyene sine?

  • Hva koster det å få en befolkning til frivillig å kastrere seg selv?

Jeg valgte tilfeldig et år (1984) for å undersøke finansieringen av Planned Parenthood og Planned Parenthood-grenene. Jeg ble forbløffet over hvor store pengesummene eliten bruker på bare ett år for å få oss til å kastrere oss selv og knytte rørene våre, og avbryte babyene våre. Jeg har delt listen over stiftelser som donerte penger til Planned Parenthood i bare det ene året i 1984 i to kategorier.

Den første kategorien er Stiftelser som jeg kan identifisere å ha forbindelser til Illuminati. De andre er resten, og jeg mistenker at denne andre gruppen har mange som binder seg tilbake også, jeg har mest sannsynlig ikke funnet ut hvordan.

 

ILLUMINATI KOBLET STIFTELSER SOM DONERTE TIL PLANNED PARENTHOOD FEDERATION &BRANCHS - og beløpene donert i 1984

  • Vincent ASTOR Foundation - $ 150,000

  • Mary Duke BIDDLE Foundation - $ 5,000

  • DODGE Foundation - $ 115,000 (DuPonts står bak GM)

  • FORD Foundation - $ 200,000 (McGeorge Bundy var pres. av Ford Found.)

  • William Randolph HEARST Foundation - $ 10,000

  • (Frimurer) Jessee H. Jones' HOUSTON-begavelse- 30 000 dollar

  • Eli LILLY & co. Foundation - $ 10,000

  • LILLY Begavelse - $100,000

  • Andrew W. MELLON Foundation - $ 970,000

  • Richard King MELLON Foundation - $ 55,000

  • (Jødisk rosicruciansk) Fred MEYER veldedighetsfond - $ 10,000

  • MORGAN garantifond - $ 31,000

  • Jessie Smith NOYES Foundation - $ 152,400

  • J.N. PEW Memorial Trust - $ 730,000

  • PRUDENTIAL Foundation - $ 8,000

  • Kate B. REYNOLDS veldedige tillit - $ 25,000

  • Z.S. REYNOLDS Foundation - $ 30,000

  • Russeil SAGE Foundation - $ 5,000

  • Max STERN Foundation - $ 20,000

  • Levi STRAUSS Stiftelse - $5,000

 

ANDRE STIFTELSER SOM BIDRAR TIL PLANLAGT FORELDRESKAP - (Noen av disse kan godt også ha Illuminati bak seg.)

  • AHMANSON Foundation - $ 125,600

  • Theodore &Beulah BEASLEY Foundation - $100,000

  • ALLEN-BRADLEY Foundation - $ 15,000

  • Worthington BENEDUM Foundation - $ 15,000

  • Otto BREMER Foundation - $ 7,500

  • Gwendolyn CAFRITZ Foundation - $ 50,000

  • Lewis CALDER Foundation - $ 20,000

  • CHAMPLIN Foundation - $ 25,000

  • CENTRAL N.Y. COMMUNITY Foundation - $ 125,000

  • CHARLOTTE Foundation - $ 6,250

  • Robert Sterling CLARK Foundation - $ 200,000

  • Clark Foundation - $ 15,000

  • Olive B. COLE Foundation - $ 30,000

  • Commonwealth Fund - $ 200,500

  • DOLFINGER-MCMAHON Foundation - $ 5,000

  • UTDANNINGSSTIFTELSEN AV AMERIKA - $ 50,000

  • OP. & W.E. EDWARDS Foundation - $15,000

  • Samuel S. FELS Fond - $ 5,000

  • FIELD Foundation - $ 40,000

  • GEBBIE Foundation - $ 10,945

  • GENERAL MILLS Foundation - $ 15,000

  • Wallace Alexander GERBODE Foundation - $ 16,000

  • Morris GOLDSEKER Foundation - $ 30,000

  • George GUND Foundation - $ 108,096

  • Walter HAAS Foundation - $ 7,870

  • Adah F. HALL veldedighetsfond - $ 11,000

  • Ewing HALSELL Foundation - $ 25,000

  • William HEWLETT Foundation - $ 850,000

  • Dayton HUDSON Foundation - $ 10,000

  • HUMBOLDT Area Foundation - $ 35,000

  • JEWETT Foundation (av CALIF) - $ 12,500 (gitt til ID &WA Planlagt foreldreskap)

  • Walter S. JOHNSON Foundation - $ 147,506

  • KALAMAZOO Foundation - $ 32,656

  • J.M. Kaplan-fondet - $ 50,000

  • KECK Foundation --$15,0(X)

  • Peter Kiewit Foundation - $ 45,000

  • KRANNERT veldedige trust - $ 150,000

  • MANSANTO-fondet - 5000 dollar

  • MEDISINSK tillit - $ 600,000

  • METROPOLITAN Life Foundation - $ 7,500

  • MCCUNE Foundation - $ 10,000

  • MCGREGOR Foundation - $ 5,000

  • MCKNIGHT Foundation - $ 35,000

  • MUSKEGON County Community Foundation - $ 6,000

  • NEEDMOR-fondet - $ 30,000

  • Edward John NOBLE Foundation - $ 80,000

  • NORTON Co. Foundation - $ 25,000

  • PACKARD Foundation - $ 100,636

  • PASADENA Foundation - $ 5,000

  • PITON Foundation - $ 80,000

  • PITTSBURGH Foundation - $ 55,000

  • PHILADELPHIA Foundation - $ 23.000

  • PUBLIC Welfare Foundation - $ 30,000

  • RIPLEY Memorial Foundation - $ 5000

  • SAN FRANCISCO Foundation - $ 32,209

  • SANTA BARBARA Foundation - $ 20,000

  • Firenze & John SCHUMAN - $25,000

  • William G. SELBY Foundation - $ 18,700

  • SKILLMAN Foundation - $ 30,000

  • Harry G. STEELE Foundation - $ 418,950

  • Eloise & Richard WEBBER Foundation - $20,000

  • WESTERN Elektrisk fond - $ 6,000

  • Robert WILSON Foundation - $ 50,000

Hvis leseren lurer på hva som skjedde at noen av de andre toppbelysningsfamiliene ikke er på listen ovenfor, er grunnen til at de andre familiene støttet andre organisasjoner som ligner på Planned Parenthood Foundation, som også jobber for å fremme steriliseringer, aborter og seksuell promiskuitet.

For eksempel driver Rockefeller-familien hundrevis av stiftelser, og bare to av disse - de som er oppkalt etter Rockefellers-støttede følgende grupper i 1984 som har de samme målene og agendaen som Planned Parenthood - Center for Population Options (donasjon gitt - $ 29,730), Befolkningsrådet ($ 1,235,000), Alan Guttmacher Institute ($ 300,000) dette er en farlig organisasjon som forsker for å fremme disse tingene, Befolkningsinstituttet ($ 10,000). På toppen av dette, i 1984, fikk Det røde kinesiske akademi for medisinsk vitenskap flere Rockefeller-tilskudd for å gjøre prevensjon, sterilisering og genetisk forskning.

En av disse var et stipend på $ 6647 gitt til Det røde kinesiske akademi for medisinsk vitenskap for å studere mannlige prevensjonsmidler. Har abort, sterilisering, seksuell promiskuitet, befolkningskontroll og genetisk forskning vært en del av Illuminatis langtidsplan? Du vedder. Men det var viktig at Illuminati overbeviser ekspertene, (i det minste ekspertene de kontrollerer) at disse tingene var nødvendige for å redde menneskeheten.

Tre studier ble gjort av eliten for å fastslå at en befolkningseksplosjon truet jorden. ifølge William Cooper i Se en blek hest, s. 166-67. Den første var under andre verdenskrig, den andre i Huntsville, AL i 1957, og den tredje av Club of Rome som endte i 1968. Alle de tre studiene konkluderte med at befolkningsveksten må begrenses. I fjor, på et møte i eliten, fikk George Hunt et utdelingsark som viser at eliten er forpliktet til å stoppe befolkningsveksten på alle tilgjengelige måter.

Mange år tidligere tok Illuminatus Dr. Aurelio Peccei til orde for en pest som ligner på den svarte pesten, og da ideen ble utviklet ble den AIDs-epidemien.

Illuminati har kuren mot aids. Egentlig er det mange kurer for aids Men den de hadde før AIDS-epidemien begynte, vil ikke bli gitt til befolkningen før nok mennesker dør, eller til eliten blir utsatt nok til at de blir tvunget til å gi ut kuren. Dr. Wolf Szmuness.

Pave Johannes Paul IIs tidligere romkamerat var en av mesterhjernene bak AIDS-epidemien.

Det nasjonale sikkerhetsrådet har hatt en ad hoc-gruppe om befolkningspolitikk for sterkt å oppmuntre andre nasjoner til å ha prevensjon, aborter og steriliseringer. Denne gruppen utarbeidet Global 2000 Report som ble gitt til Carter. Enten befolkningseksplosjonen er en trussel eller ikke - (etter å ha reist over hele verden og hatt en far som ble ansett som en av de bedre landbruksforskerne, hevder jeg at det ikke er en trussel) - verdens elite tror det, og de tar beslutningene.

Videre har de en egeninteresse, et umoralsk behov for å tro på overbefolknings løgnen.

 

VAN DUYN GODTERI

Van Duyn Candies har kjøkken og administrasjon på 739 N.E. Broadway, Portland, OR. De driver 10 butikker i Portland, en i Silverdale, WA (nær Bremerton). Det 63 år gamle selskapet har 16 kjøpesenterleieavtaler, og engros godteri til andre godteridistributører. Det driver også et datterselskap Miss Saylor's Candies, Inc. of Long Beach, CA. Van Duyn har på sin side blitt kjøpt ut av Van Rian Corp, 2360 NW Quimby St., Portland, 97210.

I 1990 ble American Confectionery, Inc. av Chino, CA oppført som eier av Van Duyn Candies. (Denne statistikken var de jeg var i stand til å få, de kan være utdaterte.) En informant mente at Van Duyn Candies kunne spille en rolle i distribusjonen av forgiftet godteri til amerikanske skolebarn, som var en Illuminati-plan på tegnebrettene for mange år siden.

Jeg kontaktet en Van Duyn-representant om eventuelle selskapsplaner for å distribuere godteri til skolene, men fikk ingen informasjon. Selskapet har hatt sin del av merkelige ting skje.

Richard McCall, som var president, lånte 391 000 dollar av selskapets midler til eget bruk. Dette tyveriet av selskapets midler ble tilgitt da han ga opp sin posisjon og sin andel av aksjer slik at han ikke lenger hadde kontroll over en stor aksjeblokk. april 1988 rapporterte Oregonianeren at selskapet hadde gått konkurs, og hadde begjært konkurs i mars 1987.

Imidlertid. selskapets tjenestemenn erklærte at konkursen bare var en omorganisering som involverte løsning av aksjesplittingen i finansiell kontroll av selskapet. Van Duyn Candies rapporterte $ 10 millioner i salg i 1986. Hvis de spiller noen rolle i alt dette eller ikke, kan jeg ikke si. Jeg foreslår absolutt ikke at noen av leserne mine boikotter godteriene sine. Det ville være ganske og absolutt ikke er det jeg ønsker å se skje.

Dessuten fordi de engros til andre, jeg ikke hvilke andre etiketter godteri blir solgt under.

 

 

EN REKKE MERKELIGE TILFELDIGHETER

En merkelig ting som skjedde med meg som kan være bare tilfeldigheter eller en annen del av puslespillet.

Jeg vil ikke nevne noen navn, fordi jeg ikke vet hvordan alt dette passer sammen. En av mennene som eier to Van Duyn-butikker er en tidligere misjonær til Taiwan og en minister. Denne eksmisjonæren er fortsatt på det beste (nær venn) med de mektigste generalene i den kinesiske hæren. Han kjører Cadillacs, og når han besøker Kina får han den røde løperen av sin militære generalvenn.

Denne eksmisjonæren/pastoren var en venn av meg, og i 1990, da han hørte at jeg hadde skrevet en bok, gledet han seg til å kjøpe boken min fordi vi var venner. Da han fant ut at tittelen var The Watchower &The Masons, mistet han umiddelbart interessen for boken og kjøpte den aldri. Jeg spurte om han visste noe om frimurerne, og han sa at han ikke visste noe om dem.

Jeg trodde det var et merkelig svar, fordi han var leder av Kiwannis i dette området, og jeg har vært på hans Kiwannis frokoster som ble holdt i kjelleren på en Masonic Lodge her i Portland. Hvordan sørget denne ministeren for at kiwannisklubben hans skulle møtes i en Masonic Lodge, men ikke vite noe om murerne?

Videre er det mange murere med etternavnet hans, slik at jeg i det minste i hans utvidede familie forventer at noen av dem er murere. Senere kalte denne mannens svigersønn (også en pastor) meg til svigersønnens kontor i en bestemt kirke og fortalte meg at jeg skulle bli bannlyst av kristne for å prøve å avsløre Billy Graham, selv om denne pastorkirken ikke bannlyser. Han ga meg slemme blikk og sa videre til meg: "Du vil dø for dine synder." Jeg vet ikke om denne eieren av Van Duyn-butikkene har noe forhold til det større bildet, eller om alt dette bare er en rekke merkelige tilfeldigheter.

Jeg vet ikke engang om Van Duyn godteri selskapet er relatert i uansett til Van Duyn familien, selv om en informant hevder det er.

 

EN VAN DUYN & THE CIA, MI6, MOSSAD, NSA ETC.

MI6 var intimt involvert i opprettelsen av CIA og MOSSAD. Og MI6 er den ledende hånden bak de to organisasjonene. Britisk etterretning ble integrert under tittelen Britisk sikkerhetskoordinering som var verdens største og mektigste etterretningsdyr i verden. Dette dyret har vært under total kontroll av Illuminati siden begynnelsen.

Siden 1940, da BSC ble opprettet i New York, har amerikanerne jobbet for britene. Men etterretningssamfunnet i Storbritannia, USA, Canada, Australia, NZ har gått et skritt utover den hemmelige intrigen av etterretningsbyråer som i hemmelighet kontrollerer andre etterretningsbyråer. De har faktisk signert formelle avtaler som helt gjør alle disse akronymmonstrene til ett etterretningsbyrå.

Det er The Technical Cooperation Program (TTCP) og ABCA-avtalen som gjelder utveksling av etterretningsinformasjon innen forsvarsforskning og utvikling. ABCA-avtalen gjelder militær etterretning.

mai 1943 etablerte BRUSA-avtalen utveksling av personell og det mest intime samarbeidet på høyeste nivå av de ulike nasjonale etterretningstjenestene i alle høyverdige COMINT. En hemmelig traktat fra 1947 knyttet sammen alle de store samvelde- og amerikanske etterretningsgruppene. Dette er bare en av utallige avtaler, mest hemmelige, for utveksling av informasjon.

På det tidspunktet var nivåene av hemmelighold ULTRA (veldig hemmelig), Pearl (moderat hemmelig) og Thumb (hemmelig). Pearl og Thumb ble senere Pinup. februar 1972 beordret et nasjonalt etterretningsdirektiv (NSCID) -6 NSA til å være det viktigste amerikanske SIGINT-byrået, med FBI og CIA i utgangspunktet som arbeider for NSA. Selv om noen hevder at det er friksjon mellom NSA og frontorganisasjonene FBI & CIA, er det vanskelig å forestille seg at denne friksjonen er noe alvorlig fordi mange mennesker i disse frontorganisasjonene jobber for NSA.

CIA, MI6 og Mossad jobbet alle gjennom BCCI som ble skandaleisert nylig, selv om eliten holdt lokket på skandalen. Sammen har UKUSA-etterretningssamfunnet (eller det som bedre betegnes som NWOs etterretningstjeneste, hvorav MI5, MI6, CIA, NSA, FBI, NZSIS, RCMP, SIS, ASIO, GCHQ, NRO, DIA og SASB bare avdelinger, har til sammen minst 300 000 ansatte på heltid.

Hvis det var i 1968-perioden en Van Duyn som fungerte som forbindelsen mellom disse forskjellige etterretningsavdelingene,ville han være en veldig kraftig mann.

 

TO ANDRE FREMTREDENDE TIDLIGE NEDERLANDSKE AMER. FAMILIER

En av mennene som har jobbet for NWO i sine tenketanker og med sine etterretningsbyråer er professor William R. Van Cleave, som er en etterkommer av New Netherlands-familiene. Hans navn er nevnt nå fordi det er ganske mulig Van Cleave og Van Duyn er gift.

Jeg vet at William Van Duyn giftet seg med Sarah Van Cleef i Somerset, NJ rundt 1750. Prof. Van Cleave jobbet for RAND, Stanford Research Institute, Dept. of Strategic and Defense Studies ved Univ. of So. Calif. og var rådgiver for Pentagon, SALT-konferansene etc.

Van Cleves sies å ha sitt utspring fra en forfedre Jan Van Cleef som var sønn av nederlandsk adel - den siste hertugen av Cleves. Han skal ha kommet til Amerika i 1653.

To av Van Cleaves var skotske Rite Masons i Chicago rundt århundreskiftet.

 

NOEN VIKTIGE FORBINDELSER - COLLINS - WHITNEYS - VANDERBILTS

William Collins Whitney, medlem av Illuminati via Skull &Bones Order, er en som jeg mistenker var en del av Collins-familien. Collins-familien er uten tvil en av de 13 beste Illuminati-familiene. William Collins Whitney var en katalog over Guaranty Trust, så vel som hans sønn H.P. Whitney som tjenestegjorde senere. William Collins Whitney giftet seg med Flora Payne, datter av Standard Oils kasserer Oliver Payne. William Collins Whitneys to sønner var begge medlemmer i Skull &Bones, og en av dem giftet seg med Gertrude Vanderbilt (en annen opprinnelig tidlig nederlandsk amerikansk familie).

Pengene som Whitney-familien hadde samlet inn fra Payne's og Vanderbilts ble deretter satt inn i Guaranty Trust, J.P. Morgan og Guggenheim. Alfred Gwynne Vanderbilt var medlem av Skull &Bones Order (init. 1899). A. Vanderbilt ble sendt en advarsel om ikke å seile på Lusitannia, fordi eliten visste at den skulle senkes, men han klarte ikke å få telegrammet og seilte til sin død.

Whitman Vanderbilt var en del av gruppen Illuminati som utgjorde det runde bordet der sataniske astorer og sataniske ceciler spilte en stor rolle. Jeg har noen ganger lurt på om van Duyns navn er Vanderbilt. I alle fall er poenget at flere av disse opprinnelig nederlandske familiene er dypt inne med Illuminati.

Opprinnelsen til Vanderbilt-formuen er et uklart mysterium. Det var nær 1 milliard i 1924, og må overstige mange milliarder i dag. En referanse sier at Cornelius Vanderbilt, den opprinnelige Vanderbilt som gjorde den rik, gjorde sine store summer fra utpressing (Minnigerode, Meade. Visse rike menn. New York: G.P. Putnams sønn, 1927, s. 112-113.) Lindsay Russell (fra Russell-familien - en annen topp 13 Illuminati-familie) jobbet for Vanderbilts. Det var Lindsay Russell som startet Pilegrimsforeningen, som er 6° av grenen Illuminati. Lindsay Russell var også styreleder i CFR, som er 4°.

Vanderbilts, Whitneys, Goulds og Rockefellers ga store summer til Billy Graham for sitt New York-korstog.

 

DEN NEDERLANDSKE FORBINDELSEN I DAG

Mange tidligere nazister og eliteindustriister har gjort sine hjem i Garderen-Putten-området i Nederland.

Bilderbergers bygger et superhotell/konferansesenter i nærheten av dette området. Et av selskapene som er involvert i å bygge hotellet er nazifamilien Nachanius. Den belgisk-nederlandske forbindelsen til Illuminati er ikke triviell. Nederlandske William av Orange avsatte den engelske kong Jakob II i kampene i 1688-91. Det er viktig, fordi det ser ut til at Illuminatis finansielle hovedkvarter var i Amsterdam før William av Oranges seier.

Etter seieren flyttet de til London. Man trenger bare å merke seg hvor viktig Brussel har vært for Den nye verdensordenen for å innse at lavlandet i Belgia og Nederland fortsatt er viktig for eliten. For eksempel er - superdatamaskinen som varsles i løpet av sekunder etter hver økonomisk transaksjon du utfører i en minibank, lokalisert i Brussel. Hvis Van Duyn-familien faktisk var en av de 13 beste familiene, kan det bryte opp noen store ledetråder for å forstå Belgias forbindelser og elementer i Illuminati.

Tidligere nyhetsbrev og boken Be Wise As Serpents har beskrevet ritualer på høyt nivå utført i et slott (burg) i Belgia. Det er nederlendere i slektsforskningen til Roosevelt-presidentene i linjen som går tilbake til den britiske kongelige. Andre fremtredende elitister knytter seg også til Nederland og Belgia. Elizabeth Van Buren skrev The Sign of the Dove som er en bok om merovingerne [den 13.

Boken tar en gnostisk tilnærming til religion, og fremsetter ideen om at merovingerne var av utenomjordisk avstamning. Jeg hadde forventet å finne byen Duyn som Van Duyn ville ha tatt navnet sitt fra, men ingen av kartene så langt har vist det. Jeg hadde forventet å finne viktigere Van Duyns i Nederland og i USA. I stedet fant jeg bare en Hidde Hendrick Van Duym, som kom fra Nederland og ble en statlig utdanningsrepresentant.

Det er klart at jeg bare har brutt overflaten i å prøve å forstå den nederlandske forbindelsen i Illuminati.

 

KONKLUSJONER OG SAMMENDRAG

Det har blittsteoretisert av andre at på toppen av Illuminati er ukjente overordnede, så dette bør ikke skremme noen at jeg ikke har alle detaljene, og at familien er ukjent.

På den annen side er det veldig vanskelig å skjule folk som bruker enorm makt. Så langt har jeg jobbet med familier som definitivt var innenfor de 13 beste Illuminati-familiene. Hvis Van Duyn-familien er en del av topp 13, kan den representere det 'nederlandsk-flamsk-belgiske segmentet av Illuminati, akkurat som Astors & Rothschilds kom fra Tyskland, DuPonts fra Frankrike, Li's fra Kina og Kennedys fra Irland.

Faktisk er hele de 13 beste familiene relatert på forskjellige måter, og deres arv går tilbake til europas gamle adel, til Dan-stammen og til Khazars. Mange av disse toppfamiliene føler at de er etterkommere av Davids hus. En forsker har til og med fortalt meg at det kongelige huset i Japan er blodforhold til den trettende topp Illuminati-familien. (Sannheten er ofte fremmed enn fiksjon, men dette høres virkelig utrolig ut.)

Det ville være interessant hvis slektsforskningen (som han hevder eksisterer) faktisk viser det. Det vil bidra til å forklare hvorfor Japan blir brakt inn i bildet. Jeg var bare i stand til å identifisere at Van Duyn-familien var en veldig tidlig kolonial amerikansk familie av status, og at de få moderne medlemmene av denne familien som jeg kunne identifisere er mistenkelig knyttet til etablissementet og passer til den typen personer vi forventer av en topp 13-familie.

If anyone has any information concerning this subject, that information would be appreciated.

 

REVISITING THE VAN DUYN FAMILY - ONE OF THE TOP 13 ILLUMINATI FAMILIES

The Dutch-Belgium connection is one link that is very powerful in the Illuminati, but an area of which my knowledge is very scattered. I am trying to rectify that ignorance. Since my big article in the July 1, 1993 issue about the Van Duyns, I received more confirmations and tips from ex-Illuminati informants. So I have continued my search for details on the Van Duyn family.

I was given the tip that the Illuminati members of this family were located in someplace like Michigan, and I did indeed find that the Grand Rapids area has a large number of Van Duyns. There are also a small smattering of Van Duyns (there are a few variant spellings such as Van Duine) at Lansing, MI; North Oakland, MI; Minneapolis, MINN; and St. Paul. I was also able to identify one more Van Duyn who has been part of the power structure, and might possibly then be part of the actual secret generational Satanic cult activity.

This man was an official for UNESCO. I have had ex-Witchcraft sources tell me that UNESCO was passing NWO instructions on to them. UNESCO is one of the more directly controlled and more dangerous U.N. organizations. My writings have referred to it before. This man’s name is Robert Gerald Vanduyn. He married florence Elizabeth Noyer.

Robert Vanduyn fungerte som assisterende direktør for W.K. Kellogg Foundation, som er et stort fundament med HO i Battle Creek, Michigan. Kellogg Foundation gir tilskudd til katolske universiteter, til forskning langs linjene av Illuminati mål, og en rekke andre årsaker. For eksempel ble et stipend fra 1984 $ 100 000 gitt til American Association of Community and Junior Colleges.

Hensikten? «For å gjennomføre en nasjonal rekrutteringsinnsats for å få støtte fra myndigheter og bedriftsledere til å forbedre retningslinjene for voksenopplæring.»

Selvfølgelig som du vet, er de fleste nasjonale myndigheter og bedriftsledere en del av deres maktstruktur, så selvfølgelig vil de (Illuminati) like disse menneskene i beslutningsprosessen til våre juniorskoler. Stiftelsen bidro med nesten $ 10 000 i 1984 til Battle Creek Board of Education. Det burde gi stiftelsen ganske mye tyngde i det lokale skolestyrets vedtak. Mange av bevilgningene til Kellogg Foundation er å fremme ting i helsevesenet og landbruket som er i den generelle trenden med hva Illuminati presser på for.

Den amerikanske regjeringen lånte Robert Vanduyn til UNESCO fra 1972 og utover. Han fikk stillingen som koordinator for UNESCO Service World Bank Education-prosjektet. Å være i den posisjonen viser at han var en del av eliten, enten han var eller ikke var satanist. UNESCO brukes til å presse en NWO-utdanningsagenda på verden.

Nylig åpnet Patricia Van Cleve Lakes død noen flere ledetråder om Van Duyns. I 1. juli-artikkelen nevner jeg på side 52 at en av de andre tidlige nederlandske familiene i New Amsterdam som giftet seg med Van Duyns var Van Cleves. Ti timer før Patricia Van Cleve Lake døde 3. Dødsvarselet på tre avsnitt ble begravd på side 14 i en LA. papir (jeg tror LA Times).

Det hun fortalte sønnen på dødsleiet var at hun var datter av William Randolph Hearst og filmstjernen Marion Davies. Ulike mennesker la merke til hennes likhet med Hearst, men våget ikke å snakke om det offentlig. Sønnen fortalte folk etter at hun døde: 'Hun levde livet sitt på en satengpute. De tok fra henne navnet, men de ga henne alt annet. Patricia ble alltid introdusert som "niesen" til Marion Davies, som i virkeligheten var hennes mor. Ryktemøllen siden 1920-tallet hadde hevdet at Patricia var Hearst-datter, men det var ikke før bare denne siste måneden at det hadde blitt offentlig sagt.

Nyheten knytter Van Cleve-familien til Hearst. Alle disse nyhetene er veldig interessante i lys av flere tidligere etablerte fakta.

  • For det første var Hearst som finansierte Billy Grahams tre første år med korstog en del av Illuminati.

  • For det andre adopterer Illuminati ofte sine barn for å skjule sin farskap og opphav.

  • For det tredje er Van Cleve-familien knyttet til Van Duyns, noe som øker muligheten for forbindelser mellom Hearst og Van Duyns.

 

OPPFØLGINGSARTIKKEL OM VAN DUYNS

Den lange Van Duyn-artikkelen fra nyhetsbrevet fra 1. juli 1993 indikerte at jeg var forundret over at jeg ikke hadde funnet flere ledetråder om van Duyn-familiens makt, som en informant hadde fortalt meg var en av de 13 beste Illuminati-familiene.

Siden den tiden har jeg tilbrakt tid med en veldig kunnskapsrik eks-Illuminatus, og det ble bekreftet at den første informasjonen faktisk var riktig, Van Duyns er en av de 13 beste Bloodlines. Noen av de sataniske medlemmene av denne blodlinjen er i det nordlige sentrale området i USA, som i Michigan. Jeg fant ut at denne blodlinjen holder mye av pengene sine i Europa, og at de er knyttet til noen italienere - (mafiaen?).

Med noen flere ledetråder å forfølge, håper jeg å oppdage litt mer om denne topp Illuminati-familien som har gått så langt for å bli skjult. Det er klart at de har holdt pengene og virksomhetene godt skjult, via holdingselskaper og andre gimmicks.

 

EPILOG

Denne samlingen av artikler har forsøkt å ta leseren tilbake scenen for å møte familiene som kontrollerer Illuminati og verden. Et av de beste stedene å se representanter for de forskjellige 13 familiene sammen er når de samles til Dyrets fest. Bakscenen historien er tjære fra å bli fortalt. Van Duyn-familien er en passende måte å avslutte denne boken på, fordi mysteriet som omgir dem fremhever arbeidet som fortsatt gjenstår for å fortelle hele historien.

Van Duyn-artiklene nevner ikke Roel Van Duyn fra Amsterdam, Nederland som grunnla/ledet i moderne tid den sosialistiske/kommunistiske bevegelsen i Nederland. Han var en mektig mann. Bevegelsen ble ledet av Provos (provokatører) hvis demonstrasjoner til tider ble voldelige. Hva er forholdet mellom Van Duyn-familien og Van Cleve-familien?

Jeg vet det var litt ekteskap, men på grunn av tidsbegrensninger fullførte jeg aldri etterforskningen min nedover denne avenyen. Mens Roel Van Duyn ledet sin radikale bevegelse, bodde Miss Davies far ved Heart's Riverside Dr. No. 336, og hennes svoger George Van Cleve var en leder i Hearsts filmselskap. Mysteriet med Van Duyn-familien gjenspeiles også i mysteriet rundt Romanov-familien.

Romanov-familien hadde mer enn den russiske grenen, det var for eksempel en prøyssisk gren. Og noen av deres familie som storprinsen Alexis Romanov kom til Amerika, hvor hans barnebarn Mary Teissier (fetteren til Alexander Romanov) var en av J. Paul Gettys viktigste elskere. J. Paul Getty hvis du har glemt var på en gang oppført av Fortune Magazine som Amerikas rikeste mann. Ikke bare strømmer Romanov blod i noen av Illuminati, Romanov-navnet dukker opp blant vennene til Frank Sinatra.

Mike og Gloria Romanov var venner av Frank Sinatra. Frank Sinatras sosiale aktiviteter var som en Who's Who i mafiaen og Illuminati. Frank Sinatra reiste til Frankrike for å tilbringe tid med baron Guy de Rothschild, eller kunne bli funnet å gjøre en veldedighetsball for World Mercy Fund med Laurance Rockefeller.

Å nevne Rockefellers bringer oss rett tilbake til Romanovs. Og hvem var Anne Marie Rasmussen som giftet seg med Nelson Rockefellers sønn Steven Clark Rockefeller? Når man leser boken hennes, var det en gang en tid på øyene. Illusjoner. &Rockefellers (NY: Harcourt Brace Jovanovich, 1975) man får vite at hun var fra Norge, en hushjelp i Rockefeller-hjemmet, lærte TM, og ble sjokkert over Rockefellers rike 'primitive' kunst av Rockefellers. "Primitive" var ganske enkelt et Rockefeller-uttrykk for all nakenkunsten de har rundt seg.

I boken sin snakker hun om 'The Playhouse' på Kykuit, om Margaretta (Happy) Rockefellers nære venn Mrs. Vincent Astor, om Laurance Rockefellers St. John Island, hvor han bygde Caneel Bay Plantation, og Rockefellers ranch ved Jackson Hole, WY. Når vi snakker om Astors bringer oss tilbake til Frank Sinatra som kjøpte Mary Astors store rambling eiendom i Toluca Lake-området i San Fernando Valley.

Frank kjøpte jorda uten å se den. Frank er ikke den eneste som ikke ser ting. Så mye av det som blir fortalt oss av våre medier er direkte forvrengninger. John D. Rockefeller, Sr. ville komme sammen i hemmelighet med William H. Vanderbilt og Jay Gould for å planlegge mot publikum. De avla eder om å samarbeide mens publikum trodde de var antagonister. Og hva med Rockefeller-Rothschild-feiden? Og hvorfor gikk John Archbold (John D. Rockefellers høyre hånd) utenlands og i hemmelighet utarbeider forretningsarrangementer med Rothschilds på 1880-tallet?

En CIA-agent beskrev "Selskapet" som en utslitt hore som trenger å komme inn fra gaten og bli rengjort. Illuminati har laget CIA og brukt den til sine egne mål, og har latt CIA være fallfyren. Når vi begynner å lete

nærmere CIA ser vi menn som Archie Roosevelt fra Roosevelt-familien, som var en leder i CIA., som skal til steder som Nigeria for å besøke emiren av Kano med David Rockefeller. Dette Rockefeller/Roosevelt-besøket til emiren var nær ved å dra til Timbuktu. (David Rockefeller tok med seg sin egen private professor i egyptologi da han dro til pyramidene og til Egypt.

Kanskje hans kjærlighet til Egypt er knyttet til Davids fiksering og kjærlighet til biller.) (En annen side, er at Amerikas fremste egyptolog Dr. Charles Breasted ble underskrevet av Rockefellers. Men da er det ikke så rart at de få som forstår den ene til en korrespondanse av De dødes boks ritualer og moderne sataniske ritualer,) ikke blir overrasket.) Nelson Rockefeller var en del av Det nasjonale sikkerhetsrådet som sitter enda høyere enn CIA i etterretningssaker.

Apropos langt borte steder,

  • Hva med Mis Osman Ali Khan som var den viktigste moslem herskeren av India på en gang?

  • Og hva med den multimillionær mulige milliardæren Aga Khan Ill? Disse mennene samhandlet sosialt med Illuminati-familiene.

  • Og hvor langt går Rockefeller-rikdommen?

Vi vet at gjennom Chase Investment Corporation har de så langt unna beholdninger som en stålmølle i Tyrkia, og en tekstilfabrikk i bomull i Nigeria. Creole Petroleum of Venezuela eies av Nelson.

Chase Manhattan har en heltidsutsending til FN, og FNs generalsekretærer besøker Rockefellers på deres eiendom i Pocantico. En rekke familier kastet seg inn hos Rockefellers og skylder familien rikdom til det faktum at de tjente Rockefellers. Disse inkluderer John D. Archbold, Harknesses, Bedfords, Chesebroughs, Cutlers, Flaglers, Folgers, Paynes, Pierces og Rogerses. Rockefeller's har hatt en rekke senatorer som han 'eier'.

In 1904, Senator Penrose received $25,000 and Senator Bliss received $100,000 given via Rockefeller’s Standard Oil. One scholar wrote against the Rockefeller control of politics, ‘The Standard [ Oil] had done everything to the Pennsylvania legislature except refine it.’ (Henry Demarest Lloyd, Wealth Against the Commonwealth. When the Rockefellers wanted to build a highway they would summon people like Interior Secretary Stewart Udall to Nelson’s apartment, where he talked Udall into permitting the Rockefellers to build an unpopular highway.

In 1968, Hubert Humphrey wanted both David and Nelson Rockefeller in his cabinet. The Rockefellers cooked up the idea to have a World Trade Center in NY and their cronies were involved in the scandal to promote the idea. David wrote letters of advice to Pres. J.F. Kennedy.

Where do all these elite connections end? All these top 13 Illuminati families tie together at the Feast of the Beast rituals. In addition to this grand meeting, where Satan puts in his personal appearance, these families have smaller meetings and rituals frequently all over the world. Their Council of 9 and their Council of 13 meet and send out their orders regularly. Volume 2 will examine how the Illuminati rule, what their organizations are, and what their life and rituals are like. An Appendix so to speak.

As I failed to provide a genealogical chart for the Rockefeller Family while doing my newsletter articles, I will as an appendix add that to this page. One of the families that intermarried with the Costellos was the Van Duyn family. But who are the Costellos? Frank Costello (died 1973) was the underworld boss of New York for many years until Vito Genovese (died ‘69) took control. Carlo Gambino took over from Vito until his death and then in 1976 Carlo in turn died and his heir Paul Castellano with some of the Gambino family took over.

Now Roosevelt (Rosy-or Rose) Gambino runs the Gambino family, The (;ambino family is related in marriage to the Eli Lilly Illuminati family. Frank Costello had Jerry Catena working for him, and Eddie Torres was a close friend of Jerry Catena. Eddie Torres was the President of the Las Vegas casino Riviera, before Gus Greenbaum took over. Greenbaum was connected to all the Mafia, and was a casino manager for Meyer Lansky in Havana and other places. Lou Costello’s father was from Italy. In Italy the name was spelled Cristillo.

Lou Costello got Dean Martin into show business. Lou provided Dean Martin the money for his nose job before Dean made it big in show business. Lou’s daughter later married Dean’s son. Lou Perry and Costello both got Dean Martin into show business. Costello had great clout with MCA. Costello got disgusted with Dean Martin in 1945 when Dean ran up bills which he charged to Lou Costello. Later Dean ignored Lou at a Casino and also got Lou Costello ticked off. Dean’s first wife was Betty McDonald.

Betty’s father was Bill McDonald. (See what I’ve written on the McDonald’s role in the Illuminati.) Betty McDonald Martin became known for being a party-throwing alcoholic while neglecting her children. Carole Costello married Dean Martin’s oldest son.

One of Lou Costello’s friends was Mickey Cohen. Frank Costello rubbed shoulders with the Rockefellers, with Lucky Lucianno, and other powerful underworld figures. Costello controlled NY Mayor William 0’ Dwyer. Frank Costello was also the owner of Alliance Distributors who are the sole American distributors for Whiteley Co. of Scotland.

Scotch drinkers like the orange brown scotch of the famous King’s Ransom Scotch as well as the House of Lords Scotch. They may not realize that Costello was the sole distributor of these drinks which were imported through him from Scotland. Ray Ryan, a young Texas oil Tycoon went into at least one petroleum-lease venture with Frank Costello and Frank Erickson. Ray Ryan was friends also with Dean Martin. Ray Ryan was the godfather for Ricci Martin. His Mount Kenya Safari Club had an elusive membership, incl. such Illuminati members as Winston Churchill and Prince Bernhard of the Netherlands. Ray Ryan was involved with the mafia when someone blew his Lincoln Continental up.

The blast had been so powerful part of Palm Springs had its power knocked out. Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis, Jr., Peter Lawford and Joey Bishop were known as the Rat Pack. All of these men were connected to the Mafia and some (if them were satanists such as Sammy Davis, Jr. and Peter Lawford. In 1960, these men posed together outside of the Sands casino for a picture where they performed together. This picture of the Rat Pack is in the book Dino. Living High In the Dirty Business of Dreams by Nick Tosches.

Another picture of Dean Martin taken around 1954 shows him with Marilyn Monroe and Averell Harriman. Averell Harriman was in the Illuminati. Marilyn Monroe was a Monarch sexual slave for the elite. Marilyn was a Presidential Model sexual slave for JFK. JFK was part of the Kennedy Illuminati family and he often spent time with members of the Rat Pack.

The Hollywood Reporter described Dean Martin as a "hypnotically attractive, homegrown American monster." Frank Sinatra was a very cruel man too. Dean Martin (Dino Crocetti) grew up in Steubenville which was known for its gambling and prostitution. A white-slavery ring that kidnapped beautiful woman for whorehouses was headquartered in Steubenville. James Vincent Tripodi of the Mafia ran Steubenville.

Et populært ordtak i Steubenville blant ungdommene var 'Lær å stjele, lære å handle eller gå på møllen.' Dino ble forhandler ved Rex i Steubenville, drevet av Cosmo Quattrone. Jerry Lewis, en nær medarbeider til Dean Martin sa: "Ingen ble noen gang kjent med ham, ikke engang Betty [hans kone]." Herman Hover, som bodde på 606 North Bedford Drive i Beverly Hills, kjøpte sitt herskapshus fra Vanderbilts.

Howard Hughes gjorde mye av sin virksomhet i herskapshuset. Mickey Cohen, general J. Wainwright, Howard Hughs, James Roosevelt (FDRs sønn), og mange andre fremtredende mennesker ville gå til Hovers Ciro nattklubb. Senere dro de til Hover's Mansion.

Herskapshuset var et sted med hyppige fester som Dean Martin og andre av hans gruppe ville gå til. Til tross for NBCs standarder skulle Dean Martin for sitt Dean Martin-show vise frem kvinner som var utdannet som dyr. Dean Martin gikk på showet med en lystig jente i et tigerantrekk i bånd som Dean ville holde. Jenta ville da fortelle Dean ved enhver sjanse at hun ikke var en jente, men en fyr. Da Dean giftet seg med Kathy Hawn i 1973, var Frank Sinatra hans forlover.

Frank fikk en diamant-studded gylden sigarettenner med en uanstendig inskripsjon. Dean jobbet mange år for MGM Grand, som nå er bygget som en pyramide i Las Vegas med Monarch

Apropos WRENS .......

programmering pågår i den. Temaet inne i MGM er Trollmannen fra Oz som er for Monarch programmering. (For å forstå trollmannen for Oz-tankekontrollprogrammering må leseren få denne forfatterens forskjellige skrifter om monarkprogrammeringen, som inkluderer en illustrert guide til monarkprogrammering og andre skrifter.)

Bob Hope, en MI-6-agent som ble brukt mye i W.W. II for å utløse tankekontrollerte militære menn med de riktig hypnotisk innebygde utløserordene, mottok sine egne tankekontrollerte sexslaver etter krigen. En av disse slavene av Bob Hope arbeidet også for Illuminatis råd på 7. Denne forfatteren (Fritz Springmeier kjenner henne) og hun er en av de få Illuminati-slavene som har blitt deprogrammert. Mens hun var slave for Bob Hope, lånte han henne til Sammy Davis jr., Dean Martin og Richard Nixon for å nevne noen.

Mer om denne monarkslaven, som ble brukt som kurer og en seksuell slave, om kort tid. La oss forklare litt om Bob Hope.

Fordi det forrige avsnittet kan presentere leseren noen vanskeligheter, la oss midlertidig gå inn i underholdningsfeltets forbindelser til eliten. Cæsarene og middelalderkongene anerkjente viktigheten av å kontrollere folket med underholdning. Den okkulte verden har lenge vært forbundet med underholdning. Under andre verdenskrig brukte USA og Storbritannia nesten alle på underholdningsfeltene for å hjelpe til med krigsinnsatsen.

Det har vært mange forbindelser i denne forfatterens forskning om Illuminati / CIA-tankekontrollen som kobles tilbake til USA (de amerikanske militære underholderne som reiste i USO-enheter på turer.) Historien om hvordan USO ble brukt til å bære meldinger til tankekontrollerte agenter og militære menn ville inneholde mange navn, inkludert Quent Reynolds, Bruce Cabot, Joe E. Brown, Andy Devine, Candy Jones (Jessica Wilcox) og noen mange mindre vet som Wheeler (som senere ble kjent som programmereren Dr. Black). Militæret brukte tilsynelatende allerede programmerte mordere til å utføre dødelige oppdrag.

Bob Hope & USO ble brukt til å bære utløserord til disse tankekontrollerte menneskene. I mange år har verdens eksperter på å drive spioner - det britiske imperiet under kontroll av Illuminati.-har brukt visse yrker for spionering. For eksempel brukes Postmaster Generals til spionering fordi de kan kontrollere den hemmelige spioneringen på e-post.

Et eksempel på dette, Benjamin Franklin, postmaster general for koloniene, var en viktig spion for Illuminatis britiske handelsselskaper / britiske regjering i koloniene. (For å forstå hans rolle i Illuminati-konspirert amerikansk revolusjon, les chap. 3.4. i min Be Wise As Serpents).

På samme måte, hvilken bedre person å velge enn Bob Hope å kjøre meldinger over hele verden. Bob Hope var britisk, og MI6 visste at de kunne stole på ham. Bob Hope har en utmerket evne til å lære og si linjer. Bob var og er fortsatt flott med ord, å vite hvordan han skal passe dem sammen og å lage ordspill og doble og tredoble meningssetninger. Hans evne til å konstruere setninger med doble betydninger, var et flott dekke for de skjulte meldingene han overførte for alliert intelligens under krigen. Hvis du vil holde en hemmelighet, er det beste stedet ute i det fri.

De britiske og amerikanske etterretningstjenestene vet dette. Noen av deres største hemmeligheter er ute i det fri, der ingen mistenker hva de er. Bob Hope. som allerede var radio- og filmstjerne før andre verdenskrig, fikk bred publisitet da han reiste over alt for USA (underholdningsgruppene for militæret). Bob Hope var 'bare en underholder', og likevel besøkte han Roosevelt. Churchill, Eisenhower, Pattan og alle slags militære menn.

Bob reiste over hele verden til alle fronter under krigen, inkludert England, Afrika, Sør-Stillehavet. østkysten av USA Karibia, Panama, etc. Han kunne passe alle slags signaler inn i sine vitser og samtaler, og ingen ville være klokere. Under forkledning av å bygge moral ved å være komiker, kunne Bob gå hvor som helst, og fordi han alltid spøkte, tok ingen ham på alvor. Bob Hope var kurer, en meldingsbærer av kodede meldinger.

Noen ganger ser de kodede meldingene nesten ut til å hoppe ut når du ser på hans krigssamtaler M16 og MIS seksjon BIA under tilsyn av Londons W Board og 20 Committee overvåket driften av dobbeltagenter og tankekontrollerte kurerer og tankekontrollerte spioner. Special Intelligence Service (SIS) for britene behandlet mye med tankekontroll av alle typer.

Tavistock Institute of Human Relations var en del av SIS' tankekontrollfunksjoner. Menn som Tavistocks hypnotist/tankekontrollekspert Eric Trist var villige til å utføre tankekontroll på britiske sivile/militære menn. I løpet av de siste 45 årene var kanskje det mest populære stedet for kurerer å bli signalisert til å møte av noen som holdt en fugl i et bur eller i en butikk med fuglefugler.

Hentydning til bærerduer er så åpenbar. Se på bildeteksten 'Speaking of WRENS' med en tegneserie fra Bob Hopes bok I Never Left Home (NY: Simon &Schuster, 1944) skrevet i 1944 midt i W.W.II. Tegneserien viser Bob jage en jente med et fuglebur og si 'Tweet, Tweet, Tweet.' Hypnotiske kommandoer gis 3 ganger. Det som virker som en ufarlig tegneserie, ser mer ut som et signal som forteller folk at Bob Hope har ansvaret for en flokk med bærerduer (kurerer).

Da han snakket med en gruppe soldater under krigen sa Bob: "I London fanget bobbies en fyr som gikk rundt i tåken med et fuglebur som ga parringsanropet, men den amerikanske konsulen tok meg."

Det er mye mer som kan skrives, kanskje bøker, men amerikanere må forstå at MI6 (britisk etterretning) startet, trente og fortsatt kontrollerer amerikansk etterretning. Husk at Canada gikk inn i W.W.II sammen med Storbritannia, og britene satte opp en av sine beste hemmelige agentopplæringsskoler mellom Whitly og Oshawa, Ontario på et sted som heter Intrepid Park. Agentene kalte det "leiren" eller "gården". (Nå har CIA sin egen "leir" eller "gård" som er Camp Peary hvor de utfører tankekontroll.)

Britene kalte dette British Security Coordination Special Training School No. 103 & Hydra. STS 11)3. Noen kalte det Camp X. Da krigen brøt ut sendte Amer. FBI, OSS, SOE, SIS, BSC og den kanadiske RCMP alle folk til å bli "trent" på den hemmelige Camp X skjult på Lake Ontarios nordkyst overfor US-CAN-grensen.

British SOE (Special Operations Executive) etablerte seg for forretninger i New York City, og under andre verdenskrig ledet driften derfra. La oss komme tilbake til å forklare om Frank Sinatra, en mann som tilbrakte tid på besøk hos Rockefellers, de europeiske og amerikanske Rothschilds, og andre mektige figurer, inkludert Bob Hope. Frank Sinatra, som er kjent over hele verden for sin grusomhet ville tjene som handler for Bob Hopes tankekontrollerte slave (er) da hun seksuelt betjente menn i Rat Pack.

Med andre ord, Frank Sinatra og Dean Martin kjente signalene, utløserkodeordene for å få denne slaven til å tjene dem seksuelt, spesielt Frank. Fordi Dean visste om Monarch-programmeringen, var det derfor han var frekk nok til å ville ta med en slave på showet sitt på en leieavtale i et tigerantrekk. Under lydighetstreningen til en seksuell slave har de en dyr krage satt på dem, og deres tankekontrollprogrammering for alle seksuelle endringer fra barndommen opp er at de er katter. Disse slavene har katteforandrer (personligheter) som er spin-kitten alters.

Når Dean Martin som eldre mann seksuelt ville få yngre kvinner som Andre Boyer, en 19 år gammel student ved UCLA, er det en god sjanse for at Andre og andre som henne var under tankekontroll.

Frank Sinatras foreldre var Natalie (Dolly) Della Garavante fra Genova og Anthony Martin Sinatra fra Catania, Sicilia. Hans mor var en sigarrøykende grusom, fæl munnkvinne. Dolly var jordmor og abortist (før det var lovlig). Dolly unnslapp ikke alltid lovlig deteksjon for sine ulovlige aborter. Bare en av gangene hun ble trukket inn i retten var på Feb. 27, '39 i en Hudson Special Sessions Court. Franks foreldre hadde alltid penger, så Frank vokste opp som et barn som alltid hadde penger.

Han ville dele det med andre barn, hvis de ville være hans venn. Frank var kjent som en lat og slem gutt da han vokste opp. Han hadde fortsatt ikke fast jobb i en alder av 20 år og levde fortsatt av foreldrene sine. Franks mor bestemte seg deretter for å få ham til å synge. På grunn av sin mor fikk Frank noen sangjobber og begynte å gå et sted i livet. Etter å ha slitt i årevis, fikk Tommy Dorsey Frank Sinatra på veien til suksess med bandet sitt. Tommy Dorsey og Franks mor kom godt overens. Frank Sinatra ønsket å etterligne Benjamin "Bugsy" Siegel som var sjef for Niurder, Inc.

La oss digressere et øyeblikk og forklare at Illuminati vil bruke mafiaen til mord som ikke har formell godkjenning av Illuminati-hierarkiet å utføre. Omtrent 30% av det skitne arbeidet for Illuminati utføres av mafiaen. Illuminati har sine egne dødsskvadroner som er bedre enn mafiaen, men enkeltpersoner må henvende seg til et av rådene for godkjenning for å myrde. Ofte er det lettere for de i Illuminati bare å sette en uautorisert kontrakt ut på noen.

Mafiaen er ofte villig til å inngå en forretningsavtale. Mafiaen er sammenflettet med det okkulte og noen av mafiaene er involvert i ritualer, tankekontrollprogrammering etc. Imidlertid er det en rekke mafiaer som bare er i det for forretningsdelen, som mange i Yakusa. De er forferdet over de hjerteløse tingene som Illuminati gjør, for eksempel å gjøre en hel generasjon unge mennesker til narkomane, etc. Noen av mafiaene har mye høyere æreskoder enn generasjons satanistene.

Frank Sinatras helt Bugsy var assosiert med alle mafiahodene som Charlie 'Lucky' Luciano (som kontrollerte Marilyn Monroe som slave) og Frank Costello. New Jersey Underworld-kongen Willie Moretti (også kjent som Willie Moore) var Frank Sinatras nabo i Hasbrouch Heights. Bugsy var en grusom mann. Frank var i total ærefrykt for Bugsy (nesten trollbundet til tilbedelsespunktet). Illuminati vendte seg til Bugsy og senere til Gambino-familien da de trengte noen drept. Senere kom Bugsy på den dårlige siden av andre mafiahøvdinger og ble drept av dem.

Frank Sinatra hadde en rask måte å fremmedgjøre folk med sitt kontrollerende sinne. Frank fremmedgjorde William Randolph Hearst jr. på en fest ved å kjempe med ham. Hearst-avisene begynte å gi Frank dårlig publisitet etter kampen. Franks agent og venn George Evans fløy til Hollywood, og gjennom Marion Davies, som var William Randolph Hearsts elskerinne i mange år, var han i stand til å komme inn for å se den gamle mannen William Randolph Hearst, Sr. som var syk.

Frank var skikkelig angrende og fikk gamlingen til å like ham. Tilsynelatende med Marion Davis og den gamle mannen Hearst på sin side, var Frank i stand til å overvinne sønnens ordre til Hearst-avisene for å gi Frank negativ publisitet. Etter besøket med Marion og Hearst begynte Sr. Frank å få positiv publisitet igjen. For de som trenger å bli påminnet, er Hearst-familien en

Illuminati-familien, og Hearst-slottet i Calif. som eies av staten California som en park, fortsetter å bli brukt til ritualer for Illuminati-hierarkiet. Av spesiell merknad er at Marion Davis var koblet til Van Cleve-familien, som er en annen familie som har giftet seg med Van Duyn-familien sammen med Costellos. I tilfelle leseren gikk glipp av det i en tidligere artikkel, bidro et fremtredende medlem av Van Duyn-familien som ledet Californias Teen Challenge til å få Billy Grahams departement i gang. Denne personen er medlem av Illuminati og er en kristen prest. (Jeg nevner med vilje ikke navnet hans.)

William Randolph Hearst betalte for de første 3 årene av Billy Grahams tjeneste.

Det er en rekke mennesker av Van Duyn blodlinjen i Illuminati som også er kristne pastorer. (Jeg kan ikke gi mine kilder unødvendig å si at de er flere mennesker som har rømt fra Illuminati.) I den endelige analysen kan vi si at flere Illuminati-medlemmer av Van Duyn-blodlinjen hjalp til med etableringen av Billy Graham som hadde et stort korstog. Frank Sinatra gned skuldrene med mange av Illuminati. Det betyr ikke at han var medlem, det er mulig at hans mafiabånd er grunnen til at han ble så godt mottatt av Illuminati kingpins.

Illuminati har en historie med å dele sine tankekontrollerte slaver med mafiaen, selv slaver som er medlemmer i Illuminati deles. Illuminati forsikrer imidlertid alltid at de har endelig kontroll over en slaves programmering. En av dem som var trommeslager med Tommy Dorsey Band en stund var William Joseph Bryan jr. (også kjent som William Joseph Bryon, og William Jenning Bryan III, etc.) William Joseph Bryan jr. var en CIA Mind-control programmerer.

Han programmerte folk da han var i Luftforsvaret som sjef for medisinsk overlevelsestrening, som var en skjult hjernevaskingsseksjon (If the Air Force. Bryan åpnet sitt eget hypnoterapiinstitutt på Sunset Strip i Hollywood hvor han programmerte noen mennesker til å spille for Illuminati. Bryan programmerte Sirhan Sirhan til å drepe Robert Kennedy. Han hypnotiserte også Alvert Di Salvo. Etter at Bryan døde våren 1977, renset CIA ut alle filene sine, inkludert hjemmefilene hans.

Bryan var en 6'1 1/2" feit satanisk prest i den gamle romersk-katolske kirken. CIA og Illuminati har forbindelser i denne avleggeren av katolisismen. Bryan var en etterkommer av William Jennings Bryan, mureren som angivelig forsvarte skapelsessynet i Scopes Monkey Evolution Trial. WJ. Bryan, III (eller Jr.) var en hyppig gjest i mange fundamentalistiske kirker i Sør-California. Det er interessant hvordan Tommey Dorsey Band hadde både Bryan og Sinatra i seg, siden begge mennene ville fortsette å være involvert i satanisk tankekontroll i fremtiden.

William J. Bryan snakket med mange dommere, så det er mulig at han brukte sin juridiske grad for å få ham avtaler med skitne dommere som trengte opplæring om Illuminatis Mind Control-program. I William J. Bryan, Jr.s bok med tittelen The Chosen One - The Art of Jury Selection, lærer Bryan hvordan man bruker hypnose på jurymedlemmer for å vinne ens sak.

På baksiden av boken er forfatteren beskrevet,

"I tillegg fungerte Dr. Bryan som elektronikkingeniør i marinen under andre verdenskrig, var direktør for all medisinsk overlevelsestrening for US Air Force, og en ledende ekspert på hjernevasking."

William J. Bryan var teknisk direktør for Frank Sinatras film Manchurian Candidate, som er en film som ble brukt til å skremme amerikanere til å tro at fienden utførte tankekontroll. Dette var slik at hvis Illuminati-CIA forferdelig traumebasert tankekontroll noen gang ble oppdaget at CIA ville bli rettferdiggjort i amerikanernes sinn for de forferdelige tingene de gjorde. Illuminati Mind-kontrollerte slaver ble tvunget til å se filmen Manchurian Candidate for å ytterligere forbedre sine følelser av hjelpeløshet.

Frank Sinatra laget filmen ved å få rettighetene fra bokens forfatter for historien. Forfatteren hadde så vidt jeg vet bare snublet over hva Illuminati og deres etterretningsbyråer gjorde. Frank Sinatra squelched den andre utgivelsen av Manchurian Candidate filmen, så det er klart at hele filmen var en affære utført av CIA å squelch den sanne historien og å skremme de tusenvis av Mind-kontrollerte slaver som de hadde skapt.

Denne artikkelen har utarbeidet om Costello-familien og Van Cleve-familien som er grener av Van Duyns. Interessant nok har eliten Bohemian Grove, som har blitt brukt som et sted for sataniske ritualer i over 25 år, Joseph V. Costello, Jr. og Peter Van Cleave som medlemmer. Peter Van Cleave bodde i bungalowen Oz da han var på Bohemian Grove. Flere overlevende fra Illuminati har antydet at Van Duyns har makt i California.

Hvis Van Duyns-familiens makt er via Costellos og Van Cleves og andre unmentioned offshoots av familien, så kan til slutt hemmeligholdet som beskytter den mektige Van Duyn Satanic blodlinjen sprekke for første gang.

Van Duyn-familien har endret stavemåten på navnet sitt.

En gruppe staver det, Van Dine. Vance Van Dine er en viktig NWO-figur som ble uteksaminert fra Yale. Han er episkopal, og har jobbet med de store internasjonale bankfolkene. Han ble født i San Francisco, men bodde i New York City-området. Han har sittet i styret for dir, av den tyske tilknyttede Vereinsbank Capital Corp. En annen Van Dine notat er Harold Foster Van Dine Jr. som har vært en berømt arkitekt.

Han har vært en stor figur i Troy, MI-selskapet til Straub, Van Dine &Assoc.

INNHOLDSFORTEGNELSE


"Sannheten er lyset"

Grunnleggende læresetninger om den kristne tro

Troen på våre grunnleggere?

Hvilken religion er den riktige veien til himmelen?

JESUS KOMMER SNART IGJEN!

Vi trenger HANS RETTFERDIGHET!

Dere må bli født på ny!

Johannes 8:32,36: "Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal gjøre dere fri ..Dersom Sønnen derfor skal gjøre dere fri, skal dere virkelig være f



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

arcademachineschool NFTS DEFI DAO

 Subject: Invitation for company event arcadenft Hi dear reader, We're hosting an event on Friday night and we're trying to find som...